Apple prezinta beneficiile Siri pentru aplicatii

Apple prezinta intr-un blog propriu toate beneficiile pe care Siri le are pentru aplicatiile terte disponibile in AppStore.

Astazi compania Apple a deschis un blog in care incearca sa prezinte lumii intregi beneficiile pe care le poate oferi asistentul personal Siri pentru aplicatiile terte. Incepand cu iOS 10, cei de la Apple au implementat posibilitatea de a utiliza API-uri speciale pentru a conecta Siri cu aplicatiile terte, iar acum incearca sa convinga dezvoltatorii sa o faca.

De la aplicatii care ne ajuta sa cumparam online mai rapid, sau sa trimitem bani catre orice fel de persoane, Apple prezinta situatii diferite in care Siri ne poate simplifica viata. Mai mult decat atat, asistentul poate fi folosit cu aplicatii precum WhatsApp pentru a trimite rapid mesaje catre orice prieteni, lucru imposibil in prezent.

In cadrul blogului sau Apple prezinta diverse aplicatii care ar avea suport integrat pentru Siri si probabil acestea il vor oferi chiar din momentul in care iOS 10 va fi disponibil. Apple lucreaza cu mult dezvoltatori inaintea unei actualizari pentru iOS in ideea de a avea aplicatii cu functii pregatite, asa ca nu este exclus ca totul sa se intample la fel acum.

Probabil putini dezvoltatori s-au grabit pana acum sa-si actualizeze aplicatiile cu suport pentru Siri, iar Apple incearca sa-i motiveze sa o faca pana la jumatatea lunii septembrie. Abia atunci vom vedea cat de util este intr-adevar Siri pentru folosire cu asemenea aplicatii, asa ca nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand vom putea incerca totul, in engleza sau in alte limbi suportate de Siri, nu si romana.

siri aplicatii terte