Apple Watch 2 va fi prezentat pe 7 septembrie

Apple Watch 2 va fi prezentat impreuna cu iPhone 7 pe data de 7 septembrie, compania Apple pregatindu-se sa ne arate toate surprizele sale.

Avand in vedere ca miercuri are loc prezentarea iPhone 7, multa lume se intreaba si daca Apple Watch 2 isi va face aparitia in acel eveniment, asa cum se asteapta milioane de fani. EI bine conform unor informatii aparute in aceasta seara de la surse apropiate companiei Apple, se pare ca Apple Watch 2 va fi intr-adevar prezentat impreauna cu iPhone 7.

Compania Apple incearca sa prezinte produsul ca un companion perfect pentru noul iPhone, astfel ca Apple Watch 2 si toate noile sale functii vor fi detaliate pe scena evenimentului. Apple Watch 2 nu va fi in centrul atentiei in cursul zilei de 7 septembrie, insa va avea minutele sale de “glorie” pe scena in care vom vedea iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Stim deja de cateva saptamani ca Apple Watch 2 va avea un GPS inclus de catre Apple pentru a ne ajuta sa monitorizam mai eficient sesiunile de fitness in aer liber. Separat de el, Apple a inclus un chip S2 care contine un procesor mai rapid, deci experienta de utilizare a ceasului va fi mult imbunatatita de aceasta componenta, asa cum este si normal.

In final, am tot vorbit zilele acestea despre bateria Apple Watch 2, iar Apple o va face si miercuri pentru toata lumea, ceasul sau urmand a functiona mai mult. Nu se stie deocamdata cu cat va creste autonomia, mai ales ca are si un GPS de “tinut in spate”, insa probabil vom avea parte de un spor, altfel lumea se va plange si mai mult de ea.

Acestea fiind spuse, miercuri incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.

apple watch 2 prezentare