iPhone 7 ar putea functiona cu Apple Pencil

Tim Cook a dezvaluit acum cateva luni ca iPhone 7 ar putea avea suport pentru Apple Pencil incepand din toamna acestui an.

Desi astazi am vazut care sunt performantele iPhone 7, iata ca acum aflam ceva ce Tim Cook, presedintele Apple, ar fi sugerat inca din cursul lunii mai pentru toata lumea. Mai exact, Tim Cook a vorbit intr-un interviu despre posibilitatile pe care le ofera Apple Pencil pentru profesionisti, el sugerand ideea ca produsul ar putea functiona si cu iPhone.

Desi oficial Apple Pencil nu poate fi utilizat acum cu vreun iPhone al companiei Apple, iPhone 7 va fi negru, dar va permite si folosirea acestui stylus pentru a scrie orice ne dorim. Implementarea suportului nu este grea, daca Apple va folosi si ecrane de calitate in iPhone 7, adica unele cu latenta foarte mica pentru a inregistra atingerile Apple Pencil.

iPad Pro are un ecran excelent din acest punct de vedere si orice atingere este inregistrata imediat, iar miscarile rapide nu sunt facute cu lag, inregistrarea lor fiind mai rapida chiar si decat in cazul Surface Pro. Totusi, iPhone 7 are nevoie de un ecran cel putin la fel de bun pentru a fi compatibil cu Apple Pencil si nu cred ca Apple il va oferi.

Cred ca Apple a testat suportul Apple Pencil cu diverse modele ale iPhone, doar pentru a vedea daca oferirea sa este utila, insa nu cred ca o va face in final. Cred ca Apple se va gandi cum sa tina Apple Pencil exclusiv pentru iPad, deoarece oferirea sa pe iPhone ar reduce mult utilitatea sa in cazul tabletelor iPad Pro.

“Daca ai vazut, ceea ce se poate crea cu Apple Pencil pe iPhone sau iPad, este incredibil.”

Voi ce parere aveti ?

tim cook iphone 7 apple pencil