eMAG vinde MacBook cu 2800 LEI reducere

MacBook-urile Apple pot fi cumparate astazi cu o reducere substantiala fata de pretul de baza, cei de la eMAG avand unele produse cu pana la 2800 LEI reducere in momentul de fata. Vorbim despre MacBook 12 inch care beneficiaza de reducere de 2800 LEI fata de pretul de baza in aceasta pagina a eMAG, insa exista desigur si alte modele la preturi bune.

In aceasta pagina gasiti MacBook resigilate la eMAG care au preturi mai mici cu pana la 2800 LEI fata de cel de baza, iar impreuna cu ele aveti si accesorii cu pana la 52% reducere. Preturile sunt foarte mici pentru produse care in mod normal sunt scumpe, asta deoarece Apple si-a construit un brand premium pe produse scumpe si trebuie sa il mentina asa.

Daca produsele resigilate nu va plac, atunci puteti gasi si MacBook-uri noi la eMAG care au pret redus cu pana la 1500 LEI fata de cel de baza in aceasta pagina. Vorbim despre o reducere mai mica, insa veti cumpara un produs complet noi, asa ca decizia este a voastra daca diferenta de 1300 LEI intre produse merita platita in aceste conditii.

eMAG vinde MacBook cu pana la 2800 LEI reducere

Ca de fiecare data, va spun ca produsele resigilate sunt produse cumparate si returnate, ele fiind verificate de catre specialistii eMAG si beneficiaza de aceeasi garantie ca un produs normal. Mai mult decat atat, daca nu sunteti multumiti de produs, puteti sa il returnati in 10 zile fara a da vreo explicatie magazinului cu privire la motivele voastre.

Inainte sa inchei va reamintesc faptul ca aseara v-am vorbit despre iPhone cu 1200 LEI reducere, iar ieri v-am spus despre incarcatoare de la 10 LEI, sau tablete iPad cu 1700 LEI reducere.

emag reducere macbook pro