Chinezii nu sunt interesati de iPhone 7

iPhone 7 nu este suficient de revolutionar pentru chinezi, interesul fiind de 15 ori mai mic decat in cazul iPhone 6.

China este, probabil, cea mai importanta tara pentru Apple in momentul de fata, ea generand cele mai mari incasari, asa ca multa lume se asteapta ca iPhone 7 sa fie un succes acolo. Desi asteptarile sunt mari, realitatea “din teren” pare sa fie complet diferita fata de ceea ce se asteapta compania Apple pentru noul sau terminal, care va fi prezentat astazi.

In luna dinaintea prezentarii iPhone 7, activitatea chinezilor pe retelele de socializare cu privire la acest produs a fost de 15 ori mai mica decat in cazul iPhone 6, acum 2 ani. Mai exact, iPhone 6 a generat de 15 ori mai multe comentarii pe reteaua de socializare Weibo decat iPhone 7 in momentul de fata, iar asta ne spune ca entuziasmul este scazut.

Acelasi lucru l-a spus ieri si un analist american, acesta prezicand ca lumea nu va fi foarte interesata de iPhone 7 si ca entuziasmul este mic, iar in China lucrurile se confirma. iPhone 6 a venit cu un design nou, cu un ecran mai mare si cu multe schimbari majore, insa iPhone 7 nu pare sa fie chiar atat de interesant pentru mai nimeni.

iPhone 7 nu-i atrage pe chinezi, nu este suficient de revolutionar

Chinezii sunt de parere ca noutatile iPhone 7 nu sunt pe masura celor oferite de catre compania Apple in trecut pentru alte modele ale iPhone, asa ca nu se vor grabi cu achizitia. Foarte multi au declarat ca intentioneaza sa astepte sa vada ce va anunta Apple nou, iar abia apoi se vor gandi daca vor face o achizitie sau nu.

“Judecand dupa volumul discutiilor online, exista mai putin interes in China inaintea prezentarii iPhone 7, iar oamenii de pe strada spun ca asteapta intai sa vada ce noutati va prezenta Apple inainte de a se grabi sa-l cumpere. Postarile pe popularul website de microblogging, Sina Weibo, arata ca iPhone 6, care a cucerit China cu ecranul sau de 4.7 inch, a atras de 15 ori mai multe comentarii in luna anterioara lansarii, fata de iPhone 7.”

Apple stie ca lumea nu este interesata de iPhone 7, tocmai de aceea a decis sa promoveze conferinta pentru prezentarea lui prin intermediul Twitter, insa ramane de vazut daca va fi suficient. In punctul acesta Apple nu poate decat sa spere ca noutatile sale vor convinge oamenii sa cumpere terminalul, altfel iPhone 8 ar putea fi lansat mai devreme anul viitor.

In aceasta seara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.

iphone 7 revolutionar china