LIVE: conferinta pentru prezentarea iPhone 7

Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 va fi LIVE direct de la Apple, iar pe iDevice.ro vom putea discuta despre toate noutatile.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 va incepe diseara la ora 20:00, compania Apple urmand a oferi lumii intregi posibilitatea de a vedea pentru prima oara noul terminal. iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi prezentate de catre compania Apple pe scena evenimentului din Bill Graham Civic Center din San Francisco, insa nu vor fi singure.

Conform informatiilor de pana acum, conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus ne va aduce ocazia de a vedea pentru prima oara inclusiv Apple Watch 2. Stiu ca foarte multa lume se asteapta sa vada inclusiv noi modele de Mac-uri, sau poate chiar o tableta iPad, insa din pacate aceste produse nu vor fi prezente pe scena evenimentului.

In cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple ne va arata totusi din nou care sunt noutatile pentru sistemele de operare iOS 10 si macOS Sierra. Dupa eveniment urmeaza sa fie lansate versiunile GM, Gold Master, ale ambelor sisteme de operare, asta pentru ca saptamana viitoare ar trebui sa fie lansat iOS 10 in mod public.

Urmareste LIVE conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple va transmite in direct din San Francisco conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, astfel incat intregul glob sa poata vedea noutatile. Aceasta este o practica veche a Apple, ei procedand in acest mod inca din 2014, cand au prezentat iPhone 6 si iPhone 6 Plus lumii intregi.

Veti putea vedea LIVE conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus de pe oricare dintre produsele Apple actualizate software in ultimii 3 ani. Separat, veti putea vedea conferinta inclusiv de pe Android, Linux, Windows, sau alte sisteme de operare, iar cu detalii privind modalitatea de a urmari totul voi reveni intr-un articol urmator.

UPDATE: Poti afla aici cum vezi live prezentarea iPhone 7.

live prezentare iphone 7

In aceasta seara vom vedea o PREZENTARE A IPHONE 7 si nu o LANSARE A IPHONE 7, asa cum presa din Romania tot incearca sa sugereze, deci NU VA FI LANSAT VREUN IPHONE astazi. Lansarea iPhone 7 urmeaza sa aiba loc pe 16 sau 23 septembrie, in functie de ceea ce a stabilit Apple si in doar maxim 10 – 12 tari de pe glob.

Discutii despre iPhone 7

Live Blog Prezentarea iPhone 7
 

Asa cum v-am obisnuit si pana acum, cu ocazia conferintei pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus vom discuta despre toate noutatile pregatite de catre Apple. In aceasta pagina va fi disponibila o platforma pentru chat in care veti putea discuta liber despre “noutatile revolutionare” pe care cei din Cupertino le-au pregatit pentru noi.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus va incepe la ora 20:00, insa incepand cu 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a incepe discutiile pe aceasta tema. Ieri v-am creat si o intrare speciala pentru aplicatia Calendar, pe care o puteti descarca de aici(din Safari), ea anuntandu-va cu 30 de minute inainte de eveniment ca el urmeaza sa inceapa si directionandu-va chiar spre aceasta pagina pentru discutii.

Daca folositi aplicatia iDevice.ro, puteti salva aceasta pagina la favorite pentru a o putea accesa imediat diseara, inainte sa inceapa conferinta.

Acestea fiind spuse, pe parcursul zilei vor aparea cu siguranta foarte multe informatii noi despre eveniment si desigur ca le veti putea citi pe toate pe iDevice.ro