AppStore ne notifica in legatura cu aplicatiile ce urmeaza sa fie lansate

AppStore are acum o functie noua care ne permite sa inregistram o alerta care ne va notifica in momentul in care o aplicatie este lansata.

Aseara compania Apple le-a permis celor de la Nintendo sa prezinte pe scena conferintei iPhone 7 si Super Mario Run pentru iPhone, un joc pe care il vom putea instala in viitor. Cei de la Nintendo aduc Super Mario in premiera pe iPhone prin aceasta versiune a sa, o prezentare scurta fiind facuta de catre reprezentanti ai companiei in San Francisco.

Avand in vedere ca Super Mario Run nu este lansat acum in AppStore, compania Apple a lansat impreuna cu el si o noua functie pentru magazin, care ne permite sa fim notificati in legatura cu aplicatiile ce urmeaza sa fie lansate in viitor.

In imaginea de mai jos puteti vedea un buton nou numit Notificati, Notify, apasarea sa inregistrand in aplicatie o alerta care va fi trimisa cand Super Mario Run va fi lansat. Acelasi buton este disponibil inclusiv in iTunes pentru calculatoare, deci puteti seta notificari pentru aplicatii indiferent de platforma de pe care folositi AppStore.

AppStore notificare aplicatii

Includerea acestei noi functii este extrem de benefica deoarece utilizatorii au posibilitatea de a fi notificati rapid in legatura cu aplicatiile care urmeaza sa fie lansate in magazinul celor de la Apple. Super Mario Run este prima aplicatie care beneficiaza de sistem, insa cu siguranta vor exista si altele, pe masura ce dezvoltatorii vor avea acces la functie.

Ii multumesc lui Dennis H. pentru raportare.

AppStore notificare aplicatii 1