Cum repornesti iPhone 7 si il bagi in DFU Mode

Pentru a reporni iPhone 7 si a il baga in DFU Mode este necesara urmarea unei proceduri noi dula eliminarea butonului Home clasic.

1

V-am spus ca iPhone 7 are buton Home 3D Touch, deci asta inseamna ca nu vom mai avea pe ce sa apasam in momentul in care vom dori sa repornim dispozitivu, sau sa il bagam in DFU Mode. Se stie ca eliminarea butonului Home clasic va avea drept efect o schimbare a modului in care repornim iPhone 7 sau il bagam in DFU Mode, iar acum aflam si cum se face totul.

Conform celor care au testat deja iPhone 7 si iPhone 7 Plus la evenimentul Apple, butonul volume down, adica butonul de descrestere a volumului, preia rolul butonului Home. Practic, apasand simultan butoanele Power si cel volume down vom genera o repornire a iPhone 7, procedura fiind similara si pentru DFU Mode, desi alti pasi trebuie facuti.

Cum repornesti iPhone 7

Iata pasii care trebuie urmati pentru a reporni un iPhone 7 :

  • Apaasa simultan butonul Power/Lock, din partea dreapta a carcasei, si butonul volume down, cel pentru descresterea volumului.
  • Tine-le apasate pana cand pe ecran apare logo-ul Apple.
  • Acum elibereaza-le pe ambele si terminalul va porni.

Cum bagi iPhone 7 in DFU Mode

Inainte de a urma acesti pasi, trebuie sa conectezi terminalul iPhone 7 la iTunes pentru a si cand a intrat el in DFU Mode si procedura este indeplinita.

Iata ce trebuie sa faci pentru a introduce un iPhone 7 in DFU Mode :

  • Apasa butonul Power/Lock, din partea dreapta a carcasei, si nu ii da drumul.
  • Dupa 3 secunde apasa si butonul volume down, cel pentru descresterea volumului.
  • Tine-le pe ambele apasate timp de inca 10 secunde.
  • Acum elibereaza butonul Power/Lock si continua sa-l tii apasat pe cel volume down inca 5 secunde.

Daca dupa urmarea procedurii va apare pe ecran logo-ul iTunes cu un cablu Lightning, atunci ati gresit pasii si trebuie sa ii reluati.

repornire iPhone 7 dfu mode