Precomanda iPhone 7 la Orange

Cei de la Orange au deschis o pagina unde te poti inregistra pentru a afla cand vei putea precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

V-am spus astazi ca incepand cu 16 septembrie puteti precomanda iPhone 7 din Romania, iar cei de la Orange s-au miscat destul de repede si au deschis primii o pagina dedicata. In aceasta pagina a website-ului Orange.ro va puteti inregistra pentru a fi anuntati cand veti putea precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus de la operatorul de telefonie mobila.

Ca sa va fac un mic spoiler, va spun ca veti putea precomanda iPhone 7 de la Orange pe 16 septembrie la ora 0:00 si nu pentru ca as avea informatii din interior, ci pentru ca asta se intampla anual. In fiecare an cei de la Orange si Vodafone au deschis precomenzile pentru noi modele ale iPhone in mijlocul noptii si nu cred ca anul acesta vor actiona diferit.

Precomanda iPhone 7 facuta la Orange va fi livrata de catre operator incepand cu data de 23 septembrie, aceasta fiind ziua in care va avea loc lansarea iPhone 7 in Romania. Apple a anuntat aceasta data inca din cursul zilei de ieri, tara noastra facand din nou parte din cel de-al doilea val de lansari, dar acum mult mai aproape de lansarea globala initiala.

Precomanda iPhone 7 la Orange

Daca lucrurile se vor intampla precum in anii anteriori, atunci precomanda iPhone 7 la Orange veti putea face doar daca sunteti client nou, sau daca prelungiti un abonament. Cei de la Orange nu au vandut terminale iPhone noi la pret standard in prima faza, asa ca daca sperati sa-l puteti cumpara de la ei in acest mod, s-ar putea sa fiti dezamagiti.

precomanda iphone 7 orange