Sondaj: iPhone 7 care sunt noutatile voastre favorite ?

Dupa luni si luni de zvonuri, iata ca saptamana aceasta am avut in sfarsit ocazia de a vedea iPhone 7 si iPhone 7 Plus prezentate de catre compania Apple intr-o conferinta. Cele doua noi modele de iPhone ale Apple au fost prezentate in fata lumii intregi si in ciuda tuturor zvonurilor, au avut suficient de multe noutati care sa uimeasca in mod pozitiv.

Cei de la Apple n-au putut, sau nu au dorit, sa tina secrete foarte multe dintre noutatile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa acest lucru nu a rapid din uimirea unor anunturi. Foarte multa lume a ramas cu o impresie buna dupa prezentarea celor doua noi modele ale iPhone, camera duala si culoarea jet black fiind marile atractii ale serii Apple.

Trebuie sa recunosc faptul ca aceasta culoare creata special de catre compania Apple pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus este mult mai frumoasa decat m-as fi asteptat. Mai mult decat atat, cei de la Apple au reusit sa faca o camera duala care sa merite asteptarea lansarii sale, iar ea va schimba foarte multe pe viitor in ecosistemul Apple.

Separat de acestea, exista multe alte schimbari implementate de catre Apple si va voi vorbi intr-un articol separat despre ceea ce m-a impresionat, insa sunt curios ce v-a impresionat pe voi.