Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp ne va permite sa desenam peste poze

WhatsApp ne va permite sa desenam peste poze

WhatsApp ne va permite sa facem desene manuale peste poze, sa aplicam stickere, sau sa aplicam diverse adnotari care in momentul de fata nu sunt posibile.

WhatsApp pregateste o noua actualizare pentru aplicatia dedicata smartphone-urilor din intreaga lume, ea urmand a aduce doua functii foarte interesante. Mai exact, utilizatorii WhatsApp vor avea posibilitatea de a aplica desene peste pozele facute folosindu-si camera, dar si de a trimite stickere catre partenerii de conversatii.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata in Android noua functionalitate, practic WhatsApp avand o serie de optiuni pentru a desena peste pozele inregistrate. Acest meniu de optiuni este afisat chiar dupa ce o poza este facuta folosind camera terminalelor noastre, el fiind vizibil in partea superioara a interfetei cu poza.

Folosind acest meniu de optiuni putem scrie texte peste poze, putem aplica stickere, sau putem aplica o serie de alte modificari predefinite de catre dezvoltatori. Mai mult decat atat, daca dorim putem chiar sa facem desene de mana direct pe ecran peste pozele noastre, asa ca le putem personaliza dupa bunul nostru plac.

Deocamdata aceste modificari sunt disponibile intr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android, ele fiind descoperite de catre cei care testeaza aplicatia. Din Android, modificarile pentru aplicatia WhatsApp vor ajunge si in aplicatia pentru iPhone, insa va fi nevoie de cateva saptamani pana ca totul sa fie disponibil pentru noi.

WhatsApp desene poze sticker

 • m.ionut

  De apeluri video nu se mai aude nimic 🙁

 • Srb Srb

  s-au inspirat din ios10 imessage. foarte bine

 • lucian .130

  După Srb toate s-au inspirat din ios10. Cred ca și planetele sunt rotunjite ca are iphone colturile rotunjite. Facebook messenger are demult funcția asta. Cercetează înainte sa te dai deștept. O persoana deșteaptă care se preface ca e proastă e chiar amuzantă, dar dacă o persoana proasta se preface ca e deșteaptă atunci suporta consecințele. Nu prea comentez, dar când o fac, o fac ptr ca ma satur de mintea închisă a unora. Mulțumesc.

 • Claudiu Daniel

  Hahhahaha
  BRAVOOO LUCIANNNN !! Moor !!😂😂😂😂

 • George89

  ;)))))))))))))))))))))))tare)))))))

 • Bogdan-Pit

  Bravo lucian.130, mai frumos nici ca nu puteai sa relatezi de “logoreea verbala” a unor “iluștrii” membrii ai acestei comunități, dornici de a contoriza cat msi multe interpelări, chiar daca uneori sunt patetici…

 • Claudiu Daniel

  Bogadan “ilustrii” !!!😂😂👍Mai bine zis “intrusii” !!😂😂