WhatsApp ne va permite sa desenam peste poze

WhatsApp ne va permite sa facem desene manuale peste poze, sa aplicam stickere, sau sa aplicam diverse adnotari care in momentul de fata nu sunt posibile.

WhatsApp pregateste o noua actualizare pentru aplicatia dedicata smartphone-urilor din intreaga lume, ea urmand a aduce doua functii foarte interesante. Mai exact, utilizatorii WhatsApp vor avea posibilitatea de a aplica desene peste pozele facute folosindu-si camera, dar si de a trimite stickere catre partenerii de conversatii.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata in Android noua functionalitate, practic WhatsApp avand o serie de optiuni pentru a desena peste pozele inregistrate. Acest meniu de optiuni este afisat chiar dupa ce o poza este facuta folosind camera terminalelor noastre, el fiind vizibil in partea superioara a interfetei cu poza.

Folosind acest meniu de optiuni putem scrie texte peste poze, putem aplica stickere, sau putem aplica o serie de alte modificari predefinite de catre dezvoltatori. Mai mult decat atat, daca dorim putem chiar sa facem desene de mana direct pe ecran peste pozele noastre, asa ca le putem personaliza dupa bunul nostru plac.

Deocamdata aceste modificari sunt disponibile intr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android, ele fiind descoperite de catre cei care testeaza aplicatia. Din Android, modificarile pentru aplicatia WhatsApp vor ajunge si in aplicatia pentru iPhone, insa va fi nevoie de cateva saptamani pana ca totul sa fie disponibil pentru noi.

WhatsApp desene poze sticker