70 de unitati Galaxy Note 7 au explodat in SUA

70 de terminale Galaxy Note 7 au explodat in SUA din momentul lansarii dispozitivului si pana in prezent, conform companiei Samsung.

Nu mai putin de 70 de terminale Galaxy Note 7 au explodat in SUA din momentul lansarii noului smartphone si pana in prezent, cifra fiind de 2 ori mai mare decat cea oficiala anuntata de Samsung. Cei de la Samsung au afirmat acum 2 saptamani ca stiau despre 35 de cazuri de terminale Galaxy Note 7 explodate in intreaga lume, dar cifra este dubla doar in SUA.

In intreaga lume sunt cel mai probabil peste 100 de unitati ale Galaxy Note 7 care au explodat in timpul incarcarii sau utilizarii, cifra fiind una foarte mare, indiferent de producator. Cei de la Samsung au rechemat in mod oficial toate unitatile Galaxy Note 7 cu probleme pentru inlocuire, insa utilizatorii inca nu inteleg ca produsul este un pericol public.

Pentru a convinge utilizatorii ca problema Galaxy Note 7 este una extrem de grava, cei de la Samsung au dezvaluit faptul ca doar in SUA s-au inregistrat 70 de cazuri de terminale explodate. Nu se stie daca Samsung a oferit compensatii oamenilor pentru aceste probleme, sau cat de grave au fost ele in fiecare caz in parte, dar cifra pune in context problema produsului.

Pentru Samsung, fiecare caz in care explodeaza un Galaxy Note 7 poate reprezenta un proces extrem de costisitor, asa ca acum compania vrea sa adune toate terminalele defecte. Daca va reusi sa faca acest lucru inainte ca alte persoane sa fie ranite, ramane de vazut, dar este clar ca Galaxy Note 7 nu trebuia pus in vanzare cu defectul pe care-l are.

“The Samsung Note7 smartphone battery has the potential to overheat and burn, posing a potential fire hazard. Health Canada and Samsung Canada have received one report of a phone battery overheating.  No injuries have been reported. Samsung has received over 70 reported cases in the United States.”

galaxy note 7 explodat

32 COMENTARII

  1. Daca modelul remediat Note7 (S) nu mai are probleme cu bateria, care parte nu este premium? Display? Carcasa? Design? USB-C si port jack audio? Cititor de amprenta si retina? Waterproof? Stylus? Au gresit cu bateria, platesc! A gresit VAG cu motorul diesel, a platit iar acum, cu toate problemele, se vad in draci Golf, Passat, etc. In rest, acelasi trolling insipid, de puber cu pareri despre orice, oricand si oricum.

  2. Tu compari manipularea unui soft ca sa iasă bine la emisii cu explozia produsului? Daca explodau motoarele VW dupa primele 100-200 km de rulare nu stiu daca se mai vindeau in draci mașinile lor.

  3. Ce doctor limitat , in dorinta lui de a ataca Samsung este capabil sa treaca si peste juramantul lui Hipocrate , parea ca nu e fanatic ca trollu ala , m-am inselat din pacate .

  4. Am citit despre aceasta stire si nici pe departe nu este vorba despre explozii , dintr o analiza furnizata de Canadian Consumer Safety Authority s au inregistrat 70 cazuri de supraincalzire(nu explozii) in SUA si Canada ….ce pot sa spun cand vine vorba de Samsung mereu se exagereaza

  5. Aici se prezinta doar stirile negative legate de Samsung.Articolul cum ca Samsung va dezactiva telefoanele este o stire fake la care Samsung a anuntat ca nu vor face asta,dar nu se face update cu stirile astea.

  6. Absolut adevărat! Canadian Consumer Safety Authority menționează cuvântul “overheating”, şi nici pe departe “exploded” sau ceva similar. În știrile care circulă în întreaga lume este scris clar că în cazul a 70 de Note 7 bateria s-a “supraîncălzit”, ceea ce e departe rău de ceea ce înseamnă “explodat”.

  7. E o mare diferență, într-adevăr: VW a făcut fraudă, pentru că a măsluit cu intenție motoarele, în timp ce Samsung a comis o eroare, fără intenție.

  8. Suna a text de pr ce ai scris tu acolo. Cand incep sa se arda copii cu telefoane care explodeaza, fraza “Nu există greseli, există doar solutii!” este doar o tentativa foarte proasta de a acoperi o problema grava cu putin pr.
    Ma intreb ce ar spune cei de la pr-ul samsung daca le-ar lua foc masina sau copilul lor ar avea arsuri din cauza unui telefon samsung care a explodat.

  9. Nu sunt atât de sigură în ceea ce privește cazurile de explozii, mai ales de masini si case. Adevarul va ieși la lumină după investigații. Atunci se va ști dacă exploziile se datorează exclusiv lui note 7. Evident dacă se vor da publicității rezultatele anchetelor. Sunt foarte multi cei care vor sa se căpatuiască pe seama scandalurilor și dezastrelor. Precum hoții care fură din casele devastate de cutremure.

  10. Deci compari adevarul oamenilor cu hotii care fura din case devastate de cutremure ? Tentativa ta de a spala imaginea distrusa a Samsung cam esueaza. Cel mai bine ar fi sa plece capul si sa uimeasca lumea cu ceva inovator care nu distruge vieti, in loc sa propovaduiasca texte slabe de marketing online.

  11. Tehnic vorbind, o baterie nu explodează decât daca este pusă in scurt sau este solicita foarte mult (Integratul care o admistreaza permițând solicitarea peste parametri normali). Înainte de a exploda se încălzește foarte tare, exclus sa mai poți tine telefonul la ureche sau in mâna. Ce citim noi nu este decât o campanie de denigrare a firmei Samsung, prostii de manipulare.

  12. O mică greșeală. Nu are scanner de retină, ci de iris. Două lucruri complet diferite, doar că se găsesc în același organ, ochiul. O analogie grosolană ar fi să confunzi unghia unui deget de la mână cu un fir de păr de la subraț.