Coada pentru lansarea iPhone 7 s-a format deja in New York

In New York s-a format deja prima coada pentru lansarea iPhone 7, foarte multi americani cautand sa profite de pe urma interesului mare.

Desi mai toata lumea se plange ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu aduc suficient de multe noutati pentru a merita cumparate, azi am aflat ca s-au inregistrat precomenzi record pentru iPhone 7. Mai mult decat atat, oamenii deja au inceput sa se aseze la coada in fata celui mai mare magazin Apple din New York, iar asta desi lansarea va fi vineri.

O coada de peste 13 persoane este deja formata in fata Apple Store din bulevardul Fifth Avenue, din New York, iar ea urmeaza sa creasca in urmatoarele zile. Vorbim in principal despre oameni care incearca sa faca bani de pe urma interesului, aparent, destul de mare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in ciuda lipsei noutatilor.

In aceasta idee, persoana de pe pozitia a 13-a, ultima din rand ieri, cerea 300 de dolari pentru locul sau si scaunul pe care intentiona sa stea pana vineri. O alta persoana care se afla la coada afirma ca o lansare a unui iPhone nou ii poate aduce peste 3000 de dolari de la oamenii care nu doresc sa stea la o coada foarte lunga si ii cumpara locul la ea.

Prima coada pentru iPhone 7 s-a format in New York, locurile se vand pe sute de dolari

Practic, se pare ca dintre toti cei care stau acum la coada in fata magazinului Apple, putini sunt interesati sa cumpere efectiv iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, interesul principal fiind de a vinde locurile pe bani multi. Avand in vedere ca exista suficient de mutli fani inraiti Apple care sunt dornici sa cumpere rapid noul smartphone, unii pot castiga cateva mii de dolari din afacere.

Statul la coada pentru lansarea unui iPhone nou este o afacere serioasa pentru unii americani de foarte multi ani, iar asta pentru ca produsele Apple sunt foarte cautate si se gasesc greu. Situatia din New York va fi cu siguranta intalnita si in alte zone din SUA, dar nu doar acolo, ci si in China sau Hong Kong, alte puncte “fierbinti” in aceasta perioada.

coada iphone 7 new york