iPhone 7 – precomenzi de 4 ori mai mari decat pentru iPhone 6

iPhone 7 a inregistrat de 4 ori mai multe precomenzi decat iPhone 6 la operatorul de telefonie mobila T-Mobile din SUA.

iPhone 7 a inregistrat precomenzi de 4 ori mai mari decat iPhone 6 in 2014, conform unui operator de telefonie mobila din SUA, interesul vis-a-vis de acest terminal parand a fi enorm. Vorbim despre T-Mobile, unul dintre cei 4 mari operatori de telefonie mobila din SUA, presecindele sau facand acest anunt in cursul zilei de ieri.

John Legere a afirmat ca jet black si noul negru mat au fost cele mai populare culori cautate de catre clientii interesati sa cumpere iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Desigur ca aceleasi culori au fost extrem de cautate in intrega lume de catre fanii Apple, asa ca este normal sa vedem ca si in SUA interesul vis-a-vis de ele a fost foarte mare de la bun inceput.

Conform presedintelui T-Mobile, primele 4 zile dupa deschiderea precomenzilor pentru iPhone 7 au fost cele mai bune din istoria operatorului de telefonie mobila. Informatiile sunt surprinzatoare in contextul in care mai toti analistii dadeau iPhone 7 drept un esec sigur din cauza lipsei unui design nou, dar si a altor noutati importante pregatite de Apple.

iPhone 7 a inregistrat precomenzi de 4 ori mai mari decat iPhone 6

T-Mobile nu este cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA, insa interesul foarte mare inregistrat la el pentru iPhone 7 sugereaza faptul ca lucrurile ar sta la fel si la restul. E putin probabil ca AT&T sau Verizon, cei mai mari operatori din SUA, sa anunte cifrele precomenzilor pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar e posibil ca si acolo sa se fi stabilit recorduri.

“Primele 4 zile de precomenzi pentru iPhone 7 sunt, de departe, cele mai bune din istoria T-Mobile. Am comandat versiunea jet black. Sunt chiar entuziasmat in legatura cu iPhone 7.”

Apple a spus ca nu va divulga cifrele privind vanzarile din primul weekend pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus deoarece nu va putea acoperi cererea de pe piata. Acest lucru a dat de inteles ca vanzarile vor fi slabe, insa se pare ca numarul real de comenzi facute pentru cele doua dispozitive ar putea fi cel mai mare din istoria Apple, in ciuda tuturor “dezamagirilor”.

iphone 7 record precomenzi