iOS 10 vs iOS 9.3.5 – autonomia bateriei

iOS 10 si iOS 9.3.5 apar intr-un test video care le compara autonomia bateriei pentru a ne arata la ce ar trebui sa ne asteptam.

iOS 10, sau iOS 10.0.1, este comparat cu iOS 9.3.5 intr-un nou test privind autonomia bateriei in ideea de a ne arata cat de bine vor functiona terminalele noastre dupa actualizare. Vorbim despre un test in care sunt comparate terminalele iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, aplicatia Geekbench tinand evidenta performantelor.

Cei de la Geekbench au creat un un test special care verifica autonomia bateriei unui smartphone, iar iOS 10 pare sa ofere o autonomie mai buna decat iOS 9.3.5. Singura exceptie este iPhone 6, acest terminal avand rezultate mai bune in iOS 9.3.5 decat in iOS 10, insa diferenta este una insesizabila in utilizarea zilnica.

Vorbim despre 1 minut si 10 secunde de autonomie in plus pentru iOS 9.3.5 fata de iOS 10 pe iPhone 6, in cazul celorlalte terminale diferentele fiind mai mari. Cea mai mare diferenta este sesizabila in cazul iPhone 6S, acolo iOS 10 avand o autonomie cu 19 minute mai buna decat in cazul iOS 9.3.5, dar nici pe aceasta nu o veti simti.

Practic, in baza acestui test putem vedea ca autonomia bateriei dintre iOS 10 si iOS 9.3.5 este similara, cu un usor plus pentru iOS 10, iar acest lucru este grozav. Compania Apple a reusit sa ne ofere o imbunatatire pentru autonomia bateriei intr-un update major pentru iOS, iar acest lucru nu era in mod normal de asteptat de la asa ceva.

7 COMENTARII

  1. @Tim, asa am patit si eu pe 6S dupa update, la prima incarcare..dupa a doua, bateria tinea la fel ca la 9.3.3.
    Daca nici a doua zi nu “isi revine”, fa un reset/restore curat.

  2. La mine se simte o degradare la i6s plus, il am de cand a aparut GM deci nu se aplica cu lasa l 2-3 zile sa se “linisteasca” astept pareri si de altii cu i6s plus. La tine zaone cum e bateria ?

  3. Astăzi am instalat iOS 10 având 78% baterie, dupa instalare in maxim 1,5 ore aveam 1%, între timp doar butănând pe iMesenger. Trecea minutul si se ducea procentul la baterie.