iPhone 7 Plus merge in Rwanda, face poze si filme exceptionale

Camera iPhone 7 Plus straluceste in Rwanda, facand poze si clipuri video exceptionale si confirmand din nou faptul ca Apple a creat o camera grozava.

Celebrul fotograf Austin Mann a fost invitat de catre compania Apple sa testeze camerele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar el s-a gandit ca o calatorie in Rwanda ar fi o ocazie buna de a face asta. Mai jos puteti vedea clipuri video si poze inregistrate de catre el folosind cele doua noi terminale ale companiei Apple, rezultatele fiind pe masura asteptarilor.

Asa cum am vazut in cateva materiale publicate de catre fotografi profesionisti, noua camera duala a iPhone 7 Plus este capabila sa inregistreze poze grozave. Desigur ca iti trebuie foarte multa indemanare, rabdare, conditii foarte bune, dar probabil si unele aparate care sa stabilizeze terminalul astfel incat poza sau filmul sa iasa perfect.

Austin Mann, la fel precum alti fotografi profesionisti platiti de catre Apple, a avut rabdarea de a face toate aceste lucruri, iar rezultatul final este cu mult peste asteptari. Ca sa fiu complet sincer, cred ca foarte multi utilizatori obisnuiti ar putea face poze la fel de bune, daca ar avea tot ceea ce le trebuie la dispozitie, separat de terminale.

Camera iPhone 7 Plus straluceste in Rwanda

Este cat se poate de clar faptul ca iPhone 7 Plus are cea mai buna camera implementata vreodata de catre compania Apple in iPhone, iar asta nu poate fi negat. Cat de buna este camera in comparatie cu cea a altor smartphone-uri.. ei bine aici ramane sa vedem ce fel de materiale foto/video vor mai fi prezentate in perioada urmatoare.

Voi ce parere aveti ?

camera iphone 7 rwanda

camera iphone 7 rwanda 2

camera iphone 7 rwanda 3

camera iphone 7 rwanda 5

camera iphone 7 rwanda 1

camera iphone 7 rwanda 4

camera iphone 7 rwanda 6

camera iphone 7 rwanda 7

8 COMENTARII

  1. Wtf…dacă sunt basic pozele…nimici nu se mai pune problema de al cumpara! Oricum eu respect tradiția personala, când apare fizic in magazinul eMAG, merg sa testez camerele cu competiția adică samsung :))

  2. Oricum frumos cum isi promoveaza produsele Apple…Fata de altii inloc sa copieze aceste idei,publicitatea lor se face prin a ataca Apple prin ce are si ce nu are