iPhone 7 – vanzari peste asteptari la AT&T

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inregistrat vanzari peste asteptari la operatorul de telefonie mobila AT&T din SUA, dar nu si la Verizon.

1

Zilele trecute doi operatori de telefonie mobila au anuntat faptul ca iPhone 7 a inregistrat precomenzi de 4 ori mai mari decat iPhone 6 sau iPhone 6S in propriile retele. Astazi, cei de la AT&T ne spun ca precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost peste asteptari, deci vorbim cel mai probabil despre creste similare cu cele raportate de altii.

Desigur ca AT&T nu a dorit sa ofere procente pentru cresterea inregistrata, insa vorbim despre unul dintre cei doi mari operatori de telefonie mobila din SUA, Verizon fiind al doilea. AT&T este cel mai vechi operator partener al companiei Apple si, poate, unul dintre cei mai mari vanzatori de terminale iPhone in SUA, asa ca vanzarile sale sunt importante.

A nu oferi cifre privind vanzarile iPhone este un lucru normal pentru AT&T, operatorul evitand intotdeauna sa spuna exact cat a vandut catre clientii sai. Aceasta practica are la baza faptul ca exista concurenta foarte mare cu Verizon, acest operator avand o atitudine similara, asta desi procentajele nu ar afecta in vreun fel sau altul strategiile lor.

“Realitatea este ca, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii pentru iPhone, vanzarile noastre au crescut. Am vazut o reala imbunatatire, peste asteptarile noastre. Acum avem o reclama publicata, iar de la ea asteptam rezultate mari.”

iPhone 7 – vanzari peste asteptari la AT&T

Desi cei de la AT&T au afirmat ca vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au depasit asteptarile, cei de la Verizon n-au avut vesti la fel de bune pentru compania Apple. Ei afirma ca vanzarile au fost similare cu cele de anul trecut inregistrate pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acest lucru nu este chiar atat de imbucurator pentru cei din Cupertino.

Pe de alta parte, exista posibilitatea ca aceasta lipsa a cresterii sa aiba la baza si faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu sunt universale, adica Verizon si Sprint au modele speciale. In aceasta idee, exista posibilitatea ca unii clienti care ar fi cumparat terminalele de la Verizon sa se orienteze spre alti perteneri Apple pentru a avea compatibilitate GSM in lumea intreaga.

“Unii dintre competitorii nostri au afirmat ca vanzarile iPhone le-au crescut de pana la 4 ori. Pentru Verizon lucrurile se desfasoara la fel precum in anii precedenti.”

iphone 7 vanzari peste asteptari operatori