iPhone 7 creste pretul actiunilor Apple

Saptamana trecuta foarte multi necunoscatori au inceput sa declare ca iPhone 7 este un esec si ca Apple are probleme, asta dupa ce prezentarea noului terminal a generat o scadere a pretului actiunilor. Ceea ce necunoscatorii nu stiau este ca acest lucru se intampla de absolut fiecare data cand Apple prezinta un smartphone nou pe piata.

De fiecare data dupa prezentarea unui iPhone pretul actiunilor scade, pentru ca apoi sa creasca si sa depaseasca valoarea avuta inaintea conferintei. Acest lucru se intampla in fiecare an de cand Apple prezinta terminalele iPhone, dar necunoscatorii nu stiu ceea ce se intampla cu Apple, doar privesc lucrurile din exterior, intr-un mod stupid.

Ieri pretul actiunilor Apple a depasit valoarea de 111 dolari per actiuni, cu 3 dolari mai mare decat pretul din ziua conferintei, semn ca iPhone 7 nu ar fi totusi un esec ? E greu de spus, dar cert este ca investitorii incep sa cumpere din nou actiuni in cantitati mari, iar in perioada urmatoare pretul actiunilor Apple va continua sa creasca simtitor.

In general, pretul actiunilor Apple atinge o valoare mare in luna noiembrie, iar apoi scade incet si creste iar, intr-un flux continuu care este tipic pentru o piata deschisa. Cea mai mare valoare a actiunilor Apple a fost atinsa in mai 2015, atunci o actiune fiind vanduta cu pretul de 132 de dolari, atunci succesul Apple Watch fiind catalizatorul pentru crestere.

actiuni apple