Prima Pagina iPhone 7 National Geographic testeaza camera iPhone 7

National Geographic testeaza camera iPhone 7

National Geographic a testat camera iPhone 7, laudand fara retineri capacitatea acesteia de a inregistra poze grozave.

National Geographic a avut ocazia de a testa camera iPhone 7 in Rwanda zilele trecute, un fotograf al celebrului post de televiziune reusind sa faca o serie de poze uimitoare. Vorbim aici despre iPhone 7 si nu iPhone 7 Plus, deci despre camera simpla de 12 megapixeli si nu despre cea duala folosita de catre Apple in terminalul cu ecran de 5.5 inch.

Cei de la National Geographic sunt foarte multumiti, in aparenta, de camera iPhone 7 si ofera o serie de sfaturi pentru cei interesati sa faca poze grozave cu acest terminal. Fotograful celor de la National Geographic este nimeni altul decat Austin Mann, cel care a publicat separat o serie de poze si clipuri video facute cu iPhone 7 Plus in Rwanda.

Seria de poze facute cu iPhone 7 are in centru alte locatii si demonstreaza ca inclusiv camera iPhone 7 are capacitatea de a inregistra poze extraordinare. Desigur ca este nevoie de un fotograf foarte priceput pentru a o manui cum trebuie, dar probabil si de unele echipamente care sa stabilizeze mai bine terminalul la inregistrarea pozelor.

Voi ce parere aveti despre aceste imagini ?

iphone 7 poze national geographic

iphone 7 poze national geographic 2

iphone 7 poze national geographic 1

iphone 7 poze national geographic 3

iphone 7 poze national geographic 4

iphone 7 poze national geographic 5

iphone 7 poze national geographic 6

SURSANational Geographic
LIKE
Articolul anteriorApple testeaza un sistem de incarcare wireless
Urmatorul articoliPhone 7 – precomanda acum de la Orange