Precomanda iPhone 7 in Romania – stocurile rezista

iPhone 7 a fost lansat la precomanda in Romania la eMAG, Orange si Vodafone, iar stocurile au rezistat dupa prima noapte de comenzi.

Incepand de aseara puteti precomanda iPhone 7 la eMAG, Orange si Vodafone, si v-am spus intr-un articol anterior ca veti putea face asta, eMAG fiind marea surpriza in toata aceasta sesiune de precomenzi. Sincer sa fiu nu ma asteptam ca eMAG sa inceapa sa ofere iPhone 7 si iPhone 7 Plus impreuna cu operatorii, insa iata ca exista si surprize placute.

Desi iPhone 7 Plus este indisponibil la Orange si Vodafone pentru precomanda, deoarece Apple a epuizat complet stocurile, cei de la eMAG continua sa preia precomenzi pentru el. iPhone 7 poate fi precomandat la toate cele trei magazine online fara probleme, in toate optiunile cu spatiu de stocare, dar desigur ca modelul jet black este de negasit.

Apple a spus ca nu vom putea cumpara modele jet black ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in momentul de fata, iar acest lucru este cat se poate de adevarat, dupa cum puteti vedea. Daca nu sunteti motivati serios sa cumparati doar modelul jet black, atunci puteti alege black, auriu, rose gold sau argintiu, insa doar pentru modelele iPhone 7, din pacate.

iPhone 7 Plus este inexistent, iPhone 7 poate fi precomandat in variate modele

Este foarte greu de spus ce stocuri de terminale iPhone 7 Plus au avut cei de la eMAG, Orange si Vodafone pentru Romania, avand in vedere ca unele unitati au fost initial disponibile pentru precomanda. Imi imaginez ca au fost foarte putine unitati disponibile, iar cei care au avut norocul de a le rezerva deja la precomanda, se vor bucura de ele.

Iata de unde puteti precomanda chiar acum iPhone 7, iPhone 7 Plus mai putin :

Asa cum ma asteptam, cei de la Telekom deocamdata nu au deschis sesiunea de precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar o vor face in urmatoarele ore. Cei de la Flanco aveau doar un model al iPhone 7 Plus disponibil dimineata pentru precomanda, dar probabil vor mai include alte modele pe parcursul zilei.

Tind sa cred ca tot stocul iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru lansarea din 23 septembrie a fost vandut pe parcursul noptii la eMAG, Orange si Vodafone, asa ca acum se precomanda cu livrare in octombrie. Desigur ca exista posibilitatea ca Apple sa suplimenteze stocurile si sa ne faca surpriza de a livra mai repede terminalele.

iphone 7 precomanda romania stocuri