Steve Trabajo prezinta Pineapple iPhone 7 (COMIC)

Steve Trabajo, CEO al Pineapple, prezinta Pineapple iPhone 7, un iPhone 7, doar putin mai prost. Cu ecranul gata crapat si functie pentru ascunderea mesajelor amantei, Pineapple iPhone 7 este cel mai tare gadget lansat vreodata pe piata, conform lui Steve Trabajo. Combinand totul cu noul Pineapple Watch si un pret echivalent cu orice ai in buzunar, oferta companiei Pineapple este cea mai buna din lume.

Lasand gluma la o parte, cred ca aceasta este cea mai buna parodie facuta pana acum pentru iPhone 7 si una dintre cele mai bune realizat de la cea a lui Conan O’Brien pentru iPhone-ul auriu gold is best.

Articolul precedentiPhone 7 vs iPhone 6S – test de performante
Articolul următorLansarea iPhone 7 in imagini si video
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.