iPhone cele mai inventive moduri de a-l distruge

Daca tot avem iPhone 7 disponibil pentru cumparare in momentul de fata, de ce sa nu-l distrgugem si intr-un mod inventiv ? Asa par sa fi gandit unii  youtuberi care s-au folosit de tot ceea ce aveau la dispozitie pentru a ne arata ca este mai bine sa distrugi terminalele decat sa le vinzi, sau sa le oferi gratuit celor care si le doresc.

In weekend v-am prezentat deja un iPhone 7 distrus de catre o presa hidraulica, insa acum vorbim despre alte moduri inventive de a distruge iPhone 7. In clipurile video de mai jos veti vedea terminale iPhone 7 taiate cu polizorul, distruse cu toporul, impuscate cu un shotgun, bagate in cuptorul cu microunde sau arse cu un aruncator de flacari.

Ce urmeaza ? Sunt sigur ca YouTube va avea un raspuns inventiv si pentru asta.

https://www.youtube.com/watch?v=ZsBoPTzNZJU

9 COMENTARII

  1. Confirmat de la Orange – nu ip7 plus 256 gb in ziua lansarii (nu am apucat sa intreb daca si la alte capacitati este la fel). Cel mai devreme 30 Septembrie ??

  2. Chiar si asa, Apple nu a avut stoc deloc vinerea trecuta, crezi ca va avea pentru Romania pana in 30 septembrie cand sunt atatia americani, germani, francezi, japonezi, chinezi, etc, care le asteapta ?