ATENTIE la carcase, folii si huse pentru iPhone 7

Atentie la carcasele, foliile si husele pe care le cumparati pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deoarece ele ar putea fi incompatibile cu noile produse.

V-am spus inca de saptamana trecuta sa fiti extrem de atenti la ce fel de huse, folii si carcase cumparati pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acum vin cu acelasi avertisment pentru voi. Din moment ce iPhone 7 si iPhone 7 Plus pot fi precomandate din Romania, iar unii dintre voi ati profitat de ocazie, este bine sa nu uitati ce probleme pot aparea.

Mai exact, v-am spus ca vechile huse, carcase si folii pentru iPhone 6S sau iPhone 6S PLus ar putea fi incompatibile cu noile iPhone 7 si iPhone 7 Plus ale companiei Apple. Aceasta incompatibilitate are la baza unele modificari facute pentru cei din Cupertino pentru componentele noilor dispozitive, dar si aspectul exterior al panoului frontal, sau carcasei.

In cazul huselor si al carcaselor pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus vorbim despre probleme in ceea ce priveste gaurile pentru camera simpla, sau cea duala a noilor terminale. Ambele sunt mai mari decat cele folosite in vechile dispozitivele, deci exista o foarte mare sansa ca voi sa nu le puteti folosi cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus dupa ce va sunt livrate noile produse.

ATENTIE la carcasele, foliile si husele pentru iPhone 7

In ceea ce priveste foliile pentru ecranele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, vorbim despre modificari facute pentru pozitionarea camerei principale, astfel ca aceasta ar putea fi acoperita partial de o folie. Mai mult decat atat, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au difuzoare stereo, deci acel difuzor din partea superioara a panoului frontal este usor mai lat si poate fi deasemenea acoperit.

Foarte multi producatori de accesorii s-au grabit sa creeze produse pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in baza unor schite furate din fabricile partenerilor Apple. Din pacate exista unele accesorii care nu se vor potrivi pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru ca au fost facute inainte ca noile smartphone-uri sa fie prezentate oficial.

In aceasta idee, trebuie sa fiti foarte atenti la carcasele, husele si foliile pe care doriti sa le cumparati pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, pentru ca s-ar putea sa cheltuiti bani fara rost pe ele.