Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 jailbreak a fost facut

iPhone 7 jailbreak a fost facut

iPhone 7 jailbreak a fost facut de catre un hacker italian, el avand vulnerabilitati pentru iOS 10 care i-au permis sa preia control de adminsitrator.

10

iPhone 7 jailbreak a fost facut de catre hackerul italian qwertyoruiop, el publicand imaginea de mai jos drept dovada a realizarii foarte timpurii. Stiam deja ca el a reusit un iOS 10 jailbreak pe un terminal vechi al companiei Apple, insa iata ca a reusit sa exploateze inclusiv cel mai recent model, iPhone 7, iar asta pune presiune pe cei din Cupertino.

qwertyoruiop are de ceva vreme cel putin un exploit care ii permite sa preia control de administrator asupra sistemului de operare iOS, iar el este pastrat inclusiv in iOS 10. Acest iPhone 7 jailbreak sugereaza faptul ca noul smartphone al Apple nu este chiar atat de bine protejat in iOS 10, iar iPhone 7 Plus are parte de aceeasi vulnerabilitate.

Pentru noi vestile sunt foarte bune, deoarece daca qwertyoruiop a gasit un exploit pentru iOS 10, probabil alti hackeri vor gasi acelasi lucru pentru a face un iPhone 7 jailbreak. Din pacate hackerul qwertyoruiopnu va publica exploit-ul sau pentru iOS 10, el demonstrand diverse solutii de-a lungul ultimului an, insa fara a le lansa public pentru noi.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca iPhone 7 jailbreak va fi lansat in cursul acestui an, insa deocamdata este greu de spus cat vom avea de asteptat. Foarte sigur pentru mine este faptul ca nu vom avea iPhone 7 jailbreak pana in noiembrie, dar din acel punct inainte orice devine posibil, deci probabil vom avea acest software.

iphone 7 jailbreak