iPhone 7 – cele 200 de poze oficiale ale Apple

In acest articol gasiti primele 200 de poze facute cu noile camere iPhone 7 si iPhone 7 Plus de catre compania Apple.

Compania Apple a publicat in ziua prezentarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus o serie de poze facute cu noile camere ale celor doua dispozitive, ele reprezentand o parte dintr-un total aproape 200 de imagini. Initial doar o parte dintre acestea au fost publicate pe website-ul celor din Cupertino, insa terminalele iPhone 7 din magazine au lista completa de imagini facute de catre Apple.

Mai jos aveti toate cele aproape 200 de poze inregistrate folosind camerele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele fiind transferate de catre o persoana care a vizitat un magazin Apple. Folosind AirDrop, aceasta persoana a transferat toate pozele dintr-un iPhone 7 in propriul sau terminal, iar acum lumea intreaga poate vedea toate pozele oficiale facute de Apple.

Teoretic, pozele sunt facute folosind camerele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ele arata ca si cum ar fi inregistrate folosind aparate DSLR, calitatea lor fiind foarte buna. Cei de la Apple au folosit cu siguranta fotografi priceputi pentru a putea inregistra pozele la o calitate atat de buna, utilizatorii normali ai iPhone 7 avand rezultate apropiate, dar nu chiar atat de bune in a face poze.

iPhone 7 – primele poze oficiale facute de Apple

Taken on iPhone 7 / iPhone 7 Plus (Live Photos & 4K video has been modified)