Facebook introduce o noua animatie pentru butonul Love dedicate Zilei Pacii

Butonul Love al Facebook are incepand de astazi o animatie speciala menita sa marcheze Ziua internationala Pacii.

Astazi se sarbatoreste Ziua internationala a Pacii, iar cei de la Facebook s-au gandit sa implementeze o animatie noua pentru butonul Love dedicat postarilor din cadrul retelei de socializare. Mai exact, atunci cand veti folosi butonul Love pentru a aprecia o postare facuta pe Facebook, veti vedea o animatie precum cea din imaginea de mai jos.

Cateva butoane Love de diverse dimensiuni vor invada ecranul smartphone-ului pentru o secunda, iar cei de la Facebook vor afisa, doar la prima animatie, o explicatie privind existenta sa. Animatia este gandita pentru a aduce in atentia tuturor utilizatorilor faptul ca astazi se sarbatoreste Ziua Internationala a Pacii, iar ideea celor de la Facebook este una extrem de interesanta, ea fiind disponibila exclusiv in aplicatia mobila.

Facebook a implementat acum cateva luni noile butoane pentru aprecierea postarilor, separat de cel Like, iar acum ne arata si cum pot fi ele folosite pentru alte functii. Aceasta este prima oara cand Facebook foloseste o asemenea animatie pentru a marca o zi internationala importanta, asa ca probabil in viitor vom vedea butoanele folosite si alte scopuri.

In momentul de fata animatia butonului Love nu este disponibila pentru toti utilizatorii, asa ca exista posibilitatea sa nu vedeti animatia in momentul in care veti apasa butonul. Totusi, pe parcursul zilei, ea ar trebui sa fie disponibila la nivel global si va veti putea bucura de animatie de fiecare data cand apreciati o anumita postare facuta pe Facebook.

facebook love animati ziua pacii

Articolul precedentiPhone 7 – cele 200 de poze oficiale ale Apple
Articolul următoriPhone 7 – iata bateria externa oferita gratuit de eMAG
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.