Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus vs iPhone 6S Plus – comparatia performantelor

iPhone 7 Plus vs iPhone 6S Plus – comparatia performantelor

iPhone 7 Plus si iPhone 6S Plus sunt comparate intr-un test de performante care ne spune daca upgrade-ul merita banii.

Ieri v-am spus ca performantele iPhone 7 in comparatie cu cele ale iPhone 6S nu justifica in vreun fel cheltuirea de bani pentru a face upgrade de la un model la altul. Situatia este identica si in cazul iPhone 7 Plus cu iPhone 6S Plus, diferentele in performante fiind practic insesizabile intre cele doua produse ale companiei Apple.

Partea si mai comica este ca in unele situatii iPhone 6S Plus deschide unele aplicatii mai repede decat iPhone 7 Plus, lucru la care nu foarte multa lume se astepta. In aceasta idee, clipurile video de mai jos vor confirma fara dubiu faptul ca iPhone 7 Plus nu ne arata momentan ca are performante cu mult mai bune decat cele ale iPhone 6S Plus.

Desigur ca aici vorbim doar despre folosirea functiilor standard ale iOS 10, deoarece in aplicatii care necesita multa putere de procesare lucrurile sunt diferite, iPhone 7 Plus avand performante mult mai bune.

 • Srb Srb

  macar home buttonu nu se va mai auzi cand il apesi…adica fata de iphone 4/5, iphone 6/6s home buttonu suna tare,sunet mecanic

 • Dragosh

  @zaone tu ce parere ai despre faptul ca aplicatiile native de pe iphone7 se deschid mai greu ca pe 6s? crezi ca au lasat cele doua coruri mai slabe pentru genul asta de aplicatii sau ca inca nu e optimizat ?

 • Mr. Tambourine Man

  Bună observație!

 • Ori nu e inca optimizata treaba cu procesoarele quad-core, ori e o problema cu mediile de stocare mari. Am vazut teste in care iPhone 6S pornea mai repede decat iPhone 7 sau iPhone 7 Plus jet black.
  Se stie ca mediile de stocare mari, de la 128 GB in sus, au performante mai slabe decat cele mici. Ar putea fi o diferenta data de asta.