iPhone 7 si cateva teste pentru autonomia bateriei

iPhone 7 are o autonomie a bateriei care ramane in limitele impuse de catre compania Apple in specificatiile tehnice ale produsului.

9

Astazi va prezint cateva teste pentru autonomia bateriei iPhone 7, ele nu sunt foarte complexe, insa ne ofera o oarecare idee cu privire la ceea ce vom primi de la terminal. In clipul video de mai jos veti vedea un test care ne demonstreaza ca vom putea folosi iPhone 7 timp de 3.5 orei pentru a vizualiza clipuri video pe YouTube folosind o retea Wi-Fi.

Cel de-al doilea test este facut in comparatie cu Sony Xperia XZ, acolo iPhone 7 consumand 5% din baterie pentru a face o filmare 4K de 15 minute. Surprinzator la acest test este faptul ca Sony Xperia XZ a blocat camera dupa 15 minute deoarece terminalul s-a incalzit prea tare in timp ce inregistra continutul multimedia pentru utilizator.

In final avem un test de autonomie facut intre iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge si Xperia X intr-o varietate de cazuri de utilizare. Acesta este si cel mai complex dintre ele, cu cele mai variate si interesante rezultate, iPhone 7 ramanand totusi in limitele stabilite de catre Apple pentru performantele generale.