iPhone 7 si cateva teste pentru autonomia bateriei

iPhone 7 are o autonomie a bateriei care ramane in limitele impuse de catre compania Apple in specificatiile tehnice ale produsului.

Astazi va prezint cateva teste pentru autonomia bateriei iPhone 7, ele nu sunt foarte complexe, insa ne ofera o oarecare idee cu privire la ceea ce vom primi de la terminal. In clipul video de mai jos veti vedea un test care ne demonstreaza ca vom putea folosi iPhone 7 timp de 3.5 orei pentru a vizualiza clipuri video pe YouTube folosind o retea Wi-Fi.

Cel de-al doilea test este facut in comparatie cu Sony Xperia XZ, acolo iPhone 7 consumand 5% din baterie pentru a face o filmare 4K de 15 minute. Surprinzator la acest test este faptul ca Sony Xperia XZ a blocat camera dupa 15 minute deoarece terminalul s-a incalzit prea tare in timp ce inregistra continutul multimedia pentru utilizator.

In final avem un test de autonomie facut intre iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge si Xperia X intr-o varietate de cazuri de utilizare. Acesta este si cel mai complex dintre ele, cu cele mai variate si interesante rezultate, iPhone 7 ramanand totusi in limitele stabilite de catre Apple pentru performantele generale.

 

9 COMENTARII

  1. Salut Zaone,
    Poti sa imi spui te rog de ce mi s-a decalibrat bateria dupa update la iOS 10. Imi sar cate 2-3 procente odata dupa stagneaza, procentajul nu e destul de accurate. L-am descarcat complet si l-am incarcat, soft restart etc. Un ajutor te rog !