Google Pixel seamana cu iPhone 7

Google Pixel seamana cu iPhone 7, conform unor noi imagini aparute in cursul zilelor trecute pe internet.

Va spuneam ieri ca pe 4 octombrie urmeaza sa fie prezentat oficial Google Pixel de catre compania Google, insa unii au inceput deja sa observe ca el seamana foarte bine cu iPhone 7. Imaginile aparute pana in momentul de fata pe internet par sa sugereze faptul ca Google s-a fi inspirat din iPhone 6 si iPhone 6S pentru Google Pixel si Pixel XL.

Rezultatul final este un smartphone care seamana cu cele doua, dar si cu noul iPhone 7, care a fost lansat cu doar o saptamana in urma de catre compania Apple pe pietele globale. Daca va uitati la imaginile de mai jos, veti observa ca panoul frontal al Google Pixel seamana intr-adevar destul de bine cu cel al iPhone 7, lucru la care multi nu s-ar fi asteptat.

Google Pixel si Pixel XL sunt fabricate de catre HTC la comanda celor de la Google, deci vorbim despre un design facut in Mountain View pentru noile smartphone-uri. Ca ele seamana cu iPhone 7 este o simpla dovada a faptului ca in ziua de astazi smartphone-urile ajung sa semene foarte mult intre ele, barierele de design fiind inexistente.

Google Pixel seamana cu iPhone 7

google pixel seamana iphone 7 1Foarte multe terminale mobile lansate in ultimii ani pe piata seamana cu iPhone, insa majoritatea au venit de la producatori chinezi care incearca sa copieze Apple. In China par sa se duca adevarate batalii in a copia compania Apple, cei care reusesc sa o faca cel mai bine reusind sa atraga clientii care nu au bani sa cumpere produsele Apple.

In cazul celor de la Google nu poate fi vorba despre asa ceva, iar asemanarea cu iPhone 7 are doar o simpla ratiune de a aduce un design placut pe piata, chiar daca vorbim nu doar despre panoul frontal, ci si despre o antena care imparte carcasa in doua bucati distincte. Privite per total, Google Pixel si Pixel XL vor semana cu iPhone 7, insa probabil Apple nu se va plange.

Dupa cum va spuneam si la inceput, Google Pixel si Pixel XL urmeaza sa fie prezentate de catre compania Google intr-o conferinta care va fi organizata in 4 octombrie in SUA.

google pixel seamana iphone 7