Apple lanseaza AirBag (Video comic)

Celebrul comediant american Conan O’Brien a descoperit cel mai nou produs Apple, care inca nu a fost prezentat oficial, el avand denumirea foarte sugestiva AirBag. Nu vorbim despre airbag-ul clasic pe care il stiti de la masini, ci despre o sacosa inteligenta pe care cei de la Apple urmeaza sa o vanda pentru consumatorii din intreaga lume, ea fiind desigur compatibila cu iPhone 7.

AirBag este echipata cu senzori inteligenti care isi dau seama cand ea este prea plina si desigur ca poate comunica cu orice iPhone pentru a fi localizata la nevoie. Apple AirBag este produsul perfect pentru doamnele si domnisoarele care merg in mod constant la shopping, iar mai jos aveti si clipul video de prezentare.

Articolul precedentiPhone 7 Plus – primele impresii
Articolul următorUn nou Apple TV va fi lansat de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.