Un nou Apple TV va fi lansat de Apple

Un nou produs misterios al Apple, similar Apple TV, a fost dezvaluit de catre autoritatile americane in cursul noptii trecute.

La aproape 1 an de zile distanta de prezentarea Apple TV 4, autoritatile americane de la FCC, cele care certifica toate produsele electronice vandute in SUA, au dezvaluit un nou model al Apple TV. Vorbim despre un produs care are aceleasi dimensiuni precum actualul Apple TV 4, insa vine cu NFC incorporat si are un cod de produs A1844, acesta nefiind prezent in lista de produse a Apple.

Separat de aceste informatii si de imaginea de mai jos, nu exista alte detalii care ar putea dezvalui ce fel de produs a trimis Apple spre certificare la FCC in acest moment. Apple nu a mai anuntat vreo conferinta pentru aceasta toamna, iar un alt Apple TV nu a fost anuntat de vreun zvon aparut pana in prezent, deci am putea vorbi despre un produs intern al Apple.

Totusi, daca vorbim despre un nou model al Apple TV, este foarte interesanta prezenta acelui chip NFC, acesta existant in produsele Apple doar pentru a facilita utilizarea Apple Pay. Avand in vedere ca Apple TV este gandit pentru a fi folosit doar in casa, ar fi neobisnuit ca Apple sa ofere suport Apple Pay pentru el, dar orice este posibil.

Acestea fiind spuse, fie Apple pregateste un nou model al Apple TV cu o functionalitate interesanta pregatita pentru NFC, fie vorbim despre cine stie ce alt produs care are alta utilitate.

apple tv fcc