iPhone 7 Plus – vor fi livrate azi precomenzile ?

iPhone 7 Plus precomandate in 16 septembrie nu vor fi livrate astazi, in marea lor majoritate, de catre eMAG, FLanco, Altex, Media Galaxy si alte magazine.

Stiu ca exista multi printre voi care ati comandat iPhone 7 Plus la eMAG si alte magazine online si acum va intrebati daca acele terminale vor fi livrate, sau nu, de catre ele. Ei bine raspunsul in momentul de fata pare sa fie destul de simplu, terminalele iPhone 7 Plus fiind mai rare decat un trifoi cu patru foi, cel putin pentru unii romani.

Desi operatorii de telefonie mobila si uni reselleri au primit iPhone 7 Plus pentru onorare precomenzilor, cu prioritate mare pentru Orange, restul nu par sa aiba ce onora deocamdata. Comanda mea pentru un iPhone 7 Plus, facuta imediat dupa deschiderea precomenzilor, nu va fi onorata prea curand de catre eMAG, nici macar data estimata de livrare nefiind listata.

UPDATE: Cei de la eMAG mi-au spus ca onoreaza 75% dintre precomenzile iPhone 7 in ordinea plasarii.

Pot sa spun ca-mi pare rau ca nu am comandat terminalul de la Orange, pentru ca astazi l-as fi avut in mana, dar in aceeasi masura pot spune ca-mi pare rau ca nu l-am comandat din strainatate. Revenind la subiect, eMAG nu va livra decat extrem de putine terminale iPhone 7 Plus astazi, asta daca va livra vreunul, avand in vedere problemele cu stocurile.

Acelasi lucru este valabil pentru Altex, Flanco, Media Galaxy si alte magazine online mari, sau mici din Romania. Problema nu este la ei, pentru ca stocurile vin de la Apple, insa eMAG, Flanco, si restul magazine, ar fi putut gestiona mai bine situatia si in loc sa-si lase clientii sa le blocheze liniile telefonice, puteau lista in conturile de client, sau anunta faptul ca temrinalele iPhone 7 Plus nu vor fi livrate acum.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

iphone 7 plus livrare emag