iPhone 7 vs Xperia XZ, HTC 10 si Galaxy S7 – comparatia difuzoarelor

iPhone 7 vs Xperia XZ, HTC 10 si Galaxy S7 Edge apar intr-un test al comparatiei difuzoarelor stereo si standard.

iPhone 7 vs Xperia XZ, HTC 10 si Galaxy S7 Edge apar in clipurile video de mai jos intr-un test extins al difuzoarelor pentru a ne arata care dintre ele se aude mai tare. Dupa cum desigur stiti deja, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au difuzoare stereo, compania Apple implementand un difuzor suplimentar langa cel pe care-l folosim in timpul apelurilor telefonice.

Xperia XZ si HTC 10 au difuzoare stereo, insa Galaxy S7 Edge nu beneficiaza de asa ceva, dar chiar si in aceste conditii, reuseste sa se descurce foarte bine in testele de mai jos. Avand in vedere ca pentru test nu a fost folosit un microfon profesional si un software pe masura, toate terminalele reusesc sa redea sunetele la aceeasi intensitate.

Nici melodiile folosite pentru teste nu sunt cele mai potrivite pentru a afla care este puterea maxima a difuzoarelor, insa va puteti da oricum seama de ce sunt ele capabile. iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor reda sunetele mult mai puternic decat predecesoarele lor, iar acest lucru a fost confirmat de mai toata lumea, insa mai jos vedeti cam care este diferenta.