iPhone 7 – unde-l poti vedea si testa in Bucuresti

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt expuse in unele magazine din Bucuresti, iar tu le poti vizita pentru a vedea si testa noul smartphone Apple.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate oficial astazi in Romania, iar cateva mii de romani sunt acum fericiti posesori ai noilor smartphone-uri ale companiei Apple. Foarte multi au ramas si cu comenzile neonorate deocamdata, dar asta din cauza stocurilor mici pe care cei de la Apple le au in momentul de fata, toate tarile fiind afectate.

Acum, daca va intrebati unde puteti vedea si testa iPhone 7 in Bucuresti, ei bine ar putea exista cateva optiuni pentru voi, inclusiv daca vreti sa vedeti un iPhone 7 Plus. Dimineata cei de la evoMAG se pregateau sa puna in showroom un iPhone 7 Plus pentru clientii care doreau sa il testeze, iar pana acum cred ca l-au pregatit pentru a fi folosit.

iPhone 7 ar trebui sa puteti vedea la cam orice reseller de produse Apple, adica magazine iStyle sau iCentre din mall-urile de in Bucuresti. Desigur ca exista sansa ca si Altex sau Media Galaxy sa aiba unitati expuse, iar ca zone, cred ca Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Mega Mall, Park Lake si Bucuresti Mall au cele mai mari sanse de a avea unitati expuse.

iPhone 7 – unde-l poti vedea si testa in Bucuresti

La eMAG Apple Shop nu era vreo unitate a iPhone 7 expusa astazi la ora 15:00, cand am trecut pe acolo, deci nu cred ca veti gasi vreuna azi sau maine, dar puteti incerca. iPhone 7 Plus nu cred ca veti gasi expus undeva, separat de evoMAG, insa desigur ca puteti incerca orice fel de magazine doriti pentru a vedea daca au unitati expuse pentru testare.

In cazul operatorilor, cei de la Orange nu ar avea unitati expuse in magazinul din Calea Victoriei, insa puteti incerca la magazinul din cladirea Skanska, sau la cel din Baneasa Shopping City. Vodafone ar trebui sa aiba o unitate expusa in magazinul din Centrul Vechi, strada Lipscani, iar Telekom ar trebui sa aiba macar o unitate expusa in magazinul din Dorobanti.

In alte orase din tara chiar nu stiu daca puteti vedea vreun iPhone 7 in vreun magazin, cat despre iPhone 7 Plus, sansele sunt si mai mici sa existe vreunul.

Daca gasiti unitati expuse undeva, puteti lasa un comentariu pentru ca si alti utilizatori sa stie unde sa poata vedea si testa un iPhone 7, sau chiar iPhone 7 Plus.

UPDATE: Se pare ca gasiti terminalul expus la Orange in Iasi, la magazinul de pe Anastasie Panu.

Separat, Carrefour il are expus in urmatoarele locatii : Carrefour Orhideea, Carrefour Timișoara 6, Carrefour Constanța, Carrefour Târgu Jiu, Carrefour Băneasa și Carrefour Iași Felicia.

iphone 7 testezi vezi bucuresti