Asa elimina Apple Watch 2 apa din carcasa

Asa elimina Apple Watch 2 apa din carcasa cu ajutorul unor unde sonore.

Una dintre marile noutati ale Apple Watch 2 este rezistenta crescuta la apa, compania Apple reusind sa-si faca produsul mult mai usor de folosit pentru inot, de exemplu. Ca parte a acestei schimbari privind rezistenta la apa a Apple Watch 2, cei de la Apple au implementat un sistem special care evacueaza apa din carcasa prin gaurile difuzorului.

Apple foloseste unde sonore pentru a elimina apa din carcasa Apple Watch 2, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cu incetinitorul cum se face aceasta procedura. Practic, Apple Watch 2 emite acele sunete care seamana unor vibratii, iar ala este aruncata prin gaurile difuzorului, sunetele auzindu-se normal dupa eliminarea sa.

Ne putem gandi ca Apple va implementa un sistem similar pentru iPhone in viitor, mai ales ca terminalele mai mari pot retine mai multa apa in caz de scufundare.

Articolul precedentiPhone 7 – unde-l poti vedea si testa in Bucuresti
Articolul următorApple pregateste un competitor pentru Amazon Echo
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.