Doi tineri au fost arestati incercand sa cumpere iPhone 7 din aeroport

Doi tineri au fost arestati pe un aeroport din Singapore incercand sa cumpere iPhone 7 deoarece au patruns in zona de imbarcare fara intentia de a parasi tara.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt foarte greu de gasit in magazine, chiar si in Singapore, iar doi tineri de acolo au gasit metoda perfecta de putea cumpara terminalele Apple. Ei au gasit un magazin in aeroportul Changi din Singapore care vindea iPhone 7 si s-au gandit ca pot cumpara terminalele de acolo, chiar mai ieftin decat din tara.

In aceasta idee, ei si-au cumparat bilete ieftine spre o destinatie apropiata si folosindu-le au intrat in aeroport pentru a cumpara terminalele iPhone 7 dorite. Problema a fost ca legea din Singapore nu-i permite unei persoane sa cumpere un bilet de avion si sa intre in zona de imbarcare fara intentia de parasi tara, asa ca acesti doi tineri au fost arestati.

Chiar in ziua lansarii iPhone 7, adica 16 septembrie, a avut loc incidentul pe aeroportul din Changi, cei doi tineri urmand a primi o amenda de pana la 735 de dolari si o pedeapsa privativa de libertate de pana la 2 ani. Desigur ca ei nu vor face inchisoare pentru aceasta tentativa de a cumpara iPhone 7 mai ieftin si mai repede, dar ideea in sine este ingenioasa.

Politia locala spune ca aceasta este prima oara cand a avut loc un incident de acest gen si ii avertizeaza pe fanii Apple sa nu cumpere bilete de avion pentru acces in zona de imbarcare a unui aeroport decat daca intentioneaza sa zboare undeva.

“But two Singaporeans allegedly thought they had found a new way of queue jumping, and saving some money, by buying plane tickets so they could pick up the iPhone 7 at Changi Airport. They were arrested on 16 September for breaking airport laws. The two have been charged under the Protected Areas and Protected Places Act. They face a fine of up to 1,000 Singapore dollars ($735; £565) and a jail term of up to two years if convicted.”

iphone 7 arest aeroport singapore