Samsung scaneaza cu raze x bateriile Galaxy Note 7

Bateriile Galaxy Note 7 vor fi scanate cu raze x de catre Samsung pentru a asigura calitatea si siguranta clientilor.

Bateriile din versiunile noi ale Galaxy Note 7 trebuie scanate cu raze x de catre compania Samsung, autoritatile americane obligand-o sa treaca prin aceasta procedura pentru a asigura calitatea lor. Masura este impusa in Coreea de Sud pentru a fi certificat fara dubiu faptul ca aceste unitati nu au baterii care pot exploda in timpul incarcarii, sau doar a folosirii.

Ieri v-am spus ca desi Samsung a inceput sa inlocuiasca unitatile Galaxy Note 7 de ceva vreme, terminalele noi se supraincalzesc si chiar se descarca in timp ce sunt lasate la incarcat. Aceasta noua probema este investigata de catre Samsung pentru a asigura un oarecare succes pentru Galaxy Note 7 in fata iPhone 7, insa pana atunci ea trebuie sa sigure siguranta clientilor.

In aceasta idee, cei de la Samsung au fost obligati sa le ceara partenerilor care produc bateriile Galaxy Note 7 sa le scaneze si cu raze x inainte de a le expedia pentru asamblare. Acest pas are menirea de a asigura suplimentar compania Samsung de faptul ca interiorul bateriilor este produs conform specificatiilor si ca nu exista riscul unei eventuale explozii.

Desi masura este impusa doar in Coreea de Sud, avand in vedere ca Samsung isi vinde terminalele in intreaga lume, este clar ca ea va avea un impact pozitiv pentru toata lumea. Totusi, avand in vedere ca noile unitati ale Galaxy Note 7 sunt livrate cu unele probleme de functionare, ramane de vazut cum vor evolua vanzarile acestui terminal.

“Agentia Coreana pentru Standarde Tehnologice a declarat ca a aprobat in mod oficial planul de inlocuire al unitatilor Galaxy Note 7 si ca noile baterii sunt sigure. Agentia ii obliga pe cei de la Samsung sa isi oblige furnizorii de baterii sa le scaneze cu raze x inainte de livrare pentru asamblare. Mai mult, Samsung trebuie sa faca inspectii independente in fabricile partenerilor pentru a asigura respectarea standardelor de fabricatie pentru noile baterii.”

galaxy note 7 scanare raze x

3 COMENTARII

  1. ” Aceasta noua probema este investigata de catre Apple pentru a asigura un oarecare succes pentru Galaxy Note 7 in fata iPhone 7, insa pana atunci ea trebuie sa sigure siguranta clientilor.” Ai fost tare zaone cu asta! ??