iPhone 7 – cum personalizezi butonul Home

Noul buton Home tactil al iPhone 7 si iPhone 7 Plus poate fi setat din meniul de setari al aplicatiei Configurari, iata ce setare este cea mai buna.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au un nou buton Home tactil care functioneaza in baza sistemului 3D Touch si a Taptic Engine pentru a genera actiuni in iOS in baza presiunii aplicate pe el. Apple a inlocuit butonul Home clasic pentru a putea elimina portul audio din terminalele sale si a oferi acest nou sistem, el avand nevoie de putin timp pentru a fi usor de folosit.

Va spuneam ieri in articolul privind impresiile iPhone 7 Plus ca folosirea butonului nu esteiphone 7 modificare buton home una chiar atat de naturala, insa asta depinde de setarile pe care le faceti pentru buton. Apple a implementat un meniu special in aplicatia Configurari, Settings, iar cu ajutorul sau putem modifica tipul de vibratie emisa de buton si de presiune aplicata pe el.

Mai exact, Apple are 3 setari pentru butonul Home tactil, ele permitandu-ne sa beneficiem de functionalitatea butonului prin apasari usoare, medii, sau ferme pe el. In testele mele, cea de-a treia seatare, pentru apasari ferme, este cea mai apropiata de modul in care functiona vechiu buton Home, adica veti avea o experienta foarte apropiata de cea veche.

iPhone 7 – cum setezi butonul Home tactil si ce setare este cea mai buna

Pentru a personaliza butonul Home tactil al iPhone 7 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  • Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  • Navigati catre General > Home Button, Configurari > Buton Principal.
  • Aici apasati pe cel de-al treilea cerculet albastru, verificati setarea si apasati ok.

Dupa efectuarea acestei modificari pentru modul de functionare al butonului Home tactil din iPhone 7 si iPhone 7 Plus, veti beneficia de o experienta similara clasicului buton Home. Avand in vedere ca trebuie sa va obisnuiti cu noul mod de a va folosi terminalele, va recomand sa aplicati aceasta setare pentru inceput si sa folositi altele pe viitor.

Sistemul de personalizare al noului buton Home este similar cu cel al 3D Touch, asa ca veti avea parte de o functionalitate similara.

14 COMENTARII

  1. Bateria este clar mai buna pe iphone 7 ios10 decat pe ip 6s. Sper ca jet black este un mic sneak peak despre iphone aniversar cel putin din punct de vedere al “grip” ului. Pana si 4s aluneca mai usor decat acesta

  2. Adauga dupa ip 6s si ios 10. Bateria e mult mai buna pe 6s ios 9 decat pe ip 7 ios 10. Deci concluzia e o falsa “imbunatatire” a bateriei!

  3. asta e visul lui Ive de ceva ani…poate va reusi dar la ce politica are apple ne va da acest lucru in decurs de 2-3 ani…la anul probabil va injumatati marginile si abia la urmatorul design va fi cum ai spus si tu