Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge si Note 7 – comparatie...

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge si Note 7 – comparatie detaliata

In clipul video de mai jos puteti vedea o comparatie detaliata facuta intre iPhone 7 Plus si terminalele Galaxy S7 Edge sau Galaxy Note 7, principalele sale competitoare. Vorbim despre trei phablet-uri care au ecrane de minim 5.5 inch si specificatii de top, fiecare dintre ele cu propriile avantaje sau dezavantaje, doua cu Andoid si unul cu iOS 10.

De la performante si pana la camera, sau puterea difuzoarelor, in clipul video de mai jos veti vedea o comparatie complexa care ne arata ce terminal am putea lua seris in calcul pentru o achizitie. Fiecare dintre cele trei smartphone-uri trebuie privit ca un posibil viitor smartphone noi de catre orice fel de persoana care este in cautarea unui telefon.

 • Srb Srb

  mda deci testul acela cu barbosul din masina era putin fake mai ales pe partea audio a microfonului…aici deja sunt apropaite pe cand acolo ip7 era de 2 ori mai incet

 • Emilio Giovanni

  Cum ţi se pare funcţia Portrait de la 7 plus, zaone?Iar la diferenţe, se merită să trec de la 6 plus la 7 plus? Eu asta intenţionez, aştept stocurile si vreau ca să-mi iau 7 plus, 32gb, negru mat, care mi se pare frumos tare.Bănuiesc că stocurile se vor “umple” cât mai repede.

 • cristi

  iOS creează dependență , altfel majoritatea nici nu s-ar gândi de doua ori si ar alege unul din cele doua Samsung-uri . Am avut s7 edge și in afara de android și butoanele capacitative ,pe care eu personal le urăsc, telefonul este super la pătrat

 • sync

  Cristi, un dependent iOS s-ar putea adapta la un S7 Edge? 🙄
  Am cam tot ecosistemul Apple, dar sunt pur si simplu plictisit de iPhone, e ceva in genul: dragoste si ura in acelasi timp.
  Mi-e putin teama sa fac pasul spre S7 Edge, cu toate ca ma ispiteste tare de tot! 🤔

 • cdaryus

  Acel black mat va fi ca si iPhone 5 se zgârie si in husa :)))

 • Daniel L.

  @cdaryus – se întâmpla asta in momentul in care cumperi husa cu 5 lei …. Am iPhone 5 de cand s-a lansat si arată ca atunci cand l-am scos din cutie … husa este Slim Armor de la Spigel … 10 lire pe Amazon 😉

 • Srb Srb

  De la 6 plus vei simti o diferenta destul de mare!

 • Srb Srb

  Ce mai conteaza s7 edge acuma? S8 e aproape

 • Srb Srb

  Nope

 • amfetamin

  Da,dar s-ar putea ca trecerea de la android la iOS sa fie mai “lină” decât invers,ce zici?

 • amfetamin

  Si eu am doua huse de silicon de la Apple,microfibra aia cu care e căptușită pe interior nu e pus degeaba acolo,nu vezi pic de zgârietură nici cu microscopul! In trecut am avut Case Mate Tough si pe 4S si pe 5S,iarăși fara nici cea mai mică zgârietură. Adica dai 700-1000€ pe un telefon si-ti iei o husa cu 1-2€?

 • Viorel Predatorul

  Ce te face sa crezi asta? Tu nu ai observat faptul ca mereu, dar absolut MEREU, iPhone si iOS sunt “cei mai cei”? De ce as trece de la BMW la Opel? Cei care s-au obisnuit cu iOS vor ramane cu iOS, pentru ca stiu unde sunt toate setarile, toate meniurile, tot, absolut tot. Cei care au Android, vor ramane cu Android, pentru ca pe iOS le vor lipsi posibilitatile Androidului.

  Nu vad de ce un fan Android ar renunta si ar trece la iOS…

 • cristi

  Lăsați-le naibii de setări și customizări! Nu se pune problema ca toți cei care trec de pe iOS pe android sunt babuini și își prind urechile prin setări . Problemele sunt altele:
  1.publicitate agresiva , peste tot , sub toate formele, care mai de care mai “ingenioase”
  2.calitatea aplicațiilor nu se compara cu cele de pe iOS
  3. Este încă instabil androidul, se întâmpla rar , e adevărat , dar încă mai sunt conflicte între app etc.

 • Viorel Predatorul

  Colega ta este o femeie, si in general, femeile nu au nicio tangenta cu tehnologia. Si eu am o colega care alege masini in functie de culorile acestora, asta nu inseamna ca parere ei are relevanta in domeniul auto.

  Ai dreptate: ala care utilizeaza Android, va prefera Android, pentru ca stie unde sunt toate rotitele, iar pentru tine, iOS este de aur, ceea ce este perfect adevarat, si te incurajez sa il folosesti in continuare. Dar este incorect ca unul ca tine sa arunce cu oua stricate in Android, pentru ca nu stie “cu ce se mananca”.

 • iTu

  pe langa ea mai sunt si altii de aceiasi parere. da, asa e eu am sa folosesc in continuare iOS in timp ce mai zilnic colegi cu samsung s6, s7 sau android ma roaga sa mai uit ca nu le mai merge x-y aplicatie sau ca nu stiu dece i-a aparut un update…etc etc.
  ideea e ca multe milioane de utilizatori android/iOS nu sunt profi in optimizarea OS asa ca tine si se bazeaza pe ce livreaza producatorul si in cazul android de multe ori utilizatorul numai stie cum sa o dea la capat.

 • iTu

  hai ca exagerezi ca alege cineva masina in functie de culoare, vezi de ce spun ca esti bit…h.

 • George89

  Foarte corect spus ……ideea este ca sunt oameni diferiti cu nevoi diferite, unii vor prefera numai ios si vor ramane in acest OS pentru ca il stiu foarte bine, altii prefera android , pentru ca sunt obijnuiti si familizati cu el , altii nu sunt loiali nici unui OS (asa ca mine) , pur si simplu le foloseste pe amandoua si cumpara ce ii place (fie ios sau android)

 • Barba Albastra

  Serios? Android instabil? Vorbești din auzite?

 • amfetamin

  Nu stiu de ce crezi tu(vad asta din răspunsurile date)ca am pus o întrebare tendențioasă? Pur si simplu am întrebat de curiozitate ca ar fi interesant de aflat ca in cazul utilizatorilor care migrează de la A către B si cei care migrează de la B la A,care dintre ele e mai lina. Atat!

 • V.P

  Te corectez putin Viorel ,, ambele sisteme au evoluat si ambele companii au preluat una de la alta tot ce-au considera ca au nevoie .
  Eu m-am familiarizat atat de mult cu aceste doua sisteme incat pentru mine sunt la fel de simple .

 • Viorel Predatorul

  De acord!

 • Viorel Predatorul

  Ok, întrebarea e pertinentă.

 • Viorel Predatorul

  Tu scrii doar generalități pe care oricine le poate scrie. Și eu pot spune că am colegi cu iPhone, și nu știu de ce le dispar contactele din agendă, nu știu de ce nu pot vedea cât trafic de date au consumat, și nu înțeleg de ce nu pot asculta piese muzicale decât prin iTunes.
  Pot spune orice, dar baliverne de genul ăsta, nu pot scrie:
  “mai zilnic colegi cu samsung s6, s7 sau android ma roaga sa mai uit ca nu le mai merge x-y aplicatie sau ca nu stiu dece i-a aparut un update…etc
  EPIC!

  Fix colegii cu S6 și S7 au probleme, că nu le merge aplicația x sau y. Pe bune, când au așa probleme, fă o poză ceva, descrie problema și anunță-mă și pe mine.

  Eu nu am nici S6 și nici S7, dar te poate lămuri Matei Carlsson că are S7.
  Dacă S6 sau S7 ar fi fost așa distrus, Imaginează-ți că presa de specialitate ar fi scris despre asta. Mă rog… Toate problemele se întâmplă într-un orășel din România, la depozitul la care lucreze tu :)))

 • Viorel Predatorul

  Probabil că exagerez, dar cu atitudinea ta de a jigni oamenii în mod gratuit, cu siguranță nu transmiți multe de bine :))
  La cât de agramat scrii, nu ți-am atras atenția niciodată, dar poate nu ar strica să o fac :))

 • Ionut

  Da-ne si noua, muritorii de rand, doua aplicatii care intra in conflict pe android, zeule!

 • Ionut

  Am observat si in alte review-uri comparative aceeasi diferenta de sunet; pe S7 se aude mult mai clar si mult mai amplificat.

 • Mihai V

  indeed