AirCharge – incarcatorul pentru iPhone 7 care leviteaza

Dca ti-ai dorit vreodata sa ai un incarcator cu adevarat inedit pentru a-ti putea incarca terminalul iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, ei bine AirCharge este exact ceea ce cautai. Vorbim despre un incarcator care leviteaza deasupra unui pad de incarcare, insa este capabil sa furnizeze energie electrica pentru smartphone-ul in care este introdus.

Vorbim despre o baza de incarcare si doi magneti care creeaza efectul de levitatie pentru acest incarcator, terminalul iPhone 7 ramanand fix in accesoriu in timpul incarcarii. Terminalul iPhone 7 nu va levita singur deasupra pad-ului de incarcare, ci va trebui introdus in incarcator pentru ca efectul sa fie realizat pe deplin, intreaga idee fiind foarte inresanta.

Compatibil inclusiv cu terminalele iPhone 6S sau iPhone 7, AirCharge este un incarcator extrem de interesant care va atrage atentia oricarei persoane care va intra in casa voastra. Accesoriul este foarte simplu de folosit si desigur ca functioneaza doar cu porturile Lightning si este suficient de puternic pentru a sustine terminalul in timpul incarcarii.

Dezvoltatorii AirCharge sustin ca acesta este primul incarcator pentru iPhone 7 care leviteaza, iar dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, el isi indeplineste functionalitatea foarte bine. Deocamdata proiectul a adunat peste jumatate din banii necesari pentru a fi produs, cu doua luni inainte de a fi incheiata runda de finantare, deci exista sanse foarte mari ca el sa ajunga pe piata.

Voi ce parere aveti despre el ?

“Air Charge is the only iPhone charger that levitates your iPhone upright in mid air while it charges. Using magnetic waves, the Air Charge will recharge your iPhone through the air while floating by magnetic levitation. The Air Charge is also completely silent so you can set it on your nightstand while you sleep.”

AirCharge incarcare levitare iPhone 7

AirCharge incarcare levitare iPhone 7 1

AirCharge incarcare levitare iPhone 7 2

AirCharge incarcare levitare iPhone 7 3