Uber permite programarea curselor in Bucuresti

UBER permite programarea curselor in Bucuresti cu pana la 30 de zile inainte ca ele sa aiba loc, noua functie fiind oferita selectiv in capitala.

Uber a anuntat astazi o noutate interesanta pentru cei care-i folosesc serviciile in Bucuresti, mai exact posibilitatea de a programa cursele cu pana la 30 de zile in avans. In imaginea de mai jos aveti o harta a zonelor in care pot fi programate cursele, deci vorbim despre zona urbana a Bucurestiului, exceptand zonele limitrofe ale capitalei.

Cursele UBER pot fi programate direct din aplicatia pentru smartphone, serviciile uberX si uberSELECT fiind disponibile pentru clientii interesati. Daca acest proiect va avea succes in Bucuresti, atunci el va fi extins si in alte zone ale capitalei, plus orasul Cluj Napoca, in care UBER este deasemenea oarecum disponibil pentru clienti.

Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Uber lansează în București opțiunea de a-ți programa o cursă în aplicație   

  • Posibilitatea de a programa curse în aplicație – cea mai frecventă solicitare din partea utilizatorilor de Uber
  • Funcționalitatea este valabilă atât pentru uberX cât și pentru UberSELECT
  • Pentru început, cursele vor putea fi programate în cea mai mare parte a Bucureștiului, opțiunea urmând să fie disponibilă în restul cartierelor din Capitală și în Cluj Napoca în lunile urmatoare

București, 28 Septembrie. De azi, utilizatorii de Uber din București pot programa o cursă cu uberX sau UberSELECT cu 30 de zile înainte.

Pentru început, cursele programate vor fi disponibile în cele mai multe zone din București, (cum ar fi în zona centrală, Dristor, Berceni, Tei). Noua funcționalitate nu va fi momentan disponibilă în zone ca Otopeni, Pipera, Voluntari sau în zona bulevardului 1 Decembrie, unde se va extinde treptat, în următoarea perioadă. Utilizatorii care se vor afla acolo nu vor avea opțiunea activă în aplicație.

“Posibilitatea de a programa o cursă în aplicația Uber este de departe cea mai des întâlnită cerere din partea utilizatorilor noștri, mai ales pentru cursele către aeroport, dimineața. Și deși ne mândrim că oferim oamenilor opțiunea să apese un buton și să primească o cursă în câteva minute, înțelegem că utilizatorii noștri au nevoie de mai multă siguranță că o mașină va fi acolo când au nevoie. Aceasta este doar prima dintr-o serie de noi funcționalități ale aplicației Uber pe care urmează să le anunțăm în următoarea perioadă și care vor aduce aplicația și mai aproape de nevoile pasagerilor” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber România.

Cum funcționează:

  • selectează uberX sau UberSELECT și apasă “Programează o cursă”;
  • stabilește ziua, ora, adresa și destinația cursei programate;
  • confirmă detaliile cursei și apasă “Programează uberX/ UberSELECT”;
  • aplicația va oferi un interval de 15 minute în care mașina va sosi la adresa selectată;
  • poți anula oricând cursa, cu mențiunea că, dacă vei anula la 5 minute după ce mașina a pornit către adresă, se va aplica taxa de anulare, ca în cazul unei curse obișnuite;
  • Uber va trimite notificări cu 24 de ore și cu 30 de minute înainte de ora cursei programate, precum și atunci când mașina a plecat spre adresa de preluare
  • utilizatorii vor fi anunțați dacă se aplică tariful dinamic (acesta se aplică în funcție de condițiile de trafic, la fel ca la cursele comandate în mod normal).

Mai multe informații sunt disponibile pe blog.

uber programare comanda bucuresti