Masinile de spalat Samsung se dezmembreaza in timpul functionarii

Unele masini de spalat Samsung se dezmembreaza in timpul functionarii din cauza unei tije metalice care se rupe.

Ca si cum smartphone-urile Galaxy Note 7 care explodau in timpul folosiri si incarcarii nu ar reprezenta o problema suficient de mare, Samsung are acum probleme si cu masinile de spalat. In SUA o serie de persoane s-au unit pentru a actiona Samsung in judecata din cauza masinilor de spalat care se dezmembreaza in timpul functionarii.

Deocamdata un proces urmeaza sa fie intentat in New Jersey impotriva Samsung, avocatul reclamantilor afirmand ca o tija metalica ar fi la cauza intregului defect. Se pare ca aceasta tija metalica s-ar rupe in timpul functionarii, cuva s-ar separa, iar unele componente interne ar putea fi aruncate in apropierea masinii de spalat.

Defectul de fabricatie are in vedere unele masini de spalat Samsung fabricate intre 2011 si 2016, iar desigur ca deocamdata compania Samsung nu a publicat o lista a modelelor cu probleme, dar permite verificarea lor in aceasta pagina pentru ca ai sai clienti sa stie daca se afla in pericol in timp ce folosesc respectiva masina de spalat.

Cei de la Samsung le recomanda oamenilor sa foloseasca un ciclu de spalare delicat, care are mai putine rotatii, deoarece in cazul acestora nu au existat incidente. Desigur ca incidentele nu ar fi trebuit sa apara de la bun inceput, avand in vedere ca vorbim despre masini de spalat de la care oamenii nu s-ar astepta la dezmembrari si eventual vatamari corporale.

Inginerii Samsung inoveaza si inoveaza si inoveaza si inoveaza…

 

“In rare cases, affected units may experience abnormal vibrations that could pose a risk of personal injury or property damage when washing bedding, bulky or water-resistant items. We are in active discussions with the CPSC to address potential safety issues related to certain top-load washing machines manufactured between March 2011 and April 2016. In rare cases, affected units may experience abnormal vibrations that could pose a risk of personal injury or property damage when washing bedding, bulky or water-resistant items.”

masina de spalat samsung dezmembrare