Google Pixel XL este prezentat in detaliu (VIDEO)

10

Google Pixel XL a fost reprodus in clipul video de mai jos in baza unor schite preluate dintr-o fabrica a companiei HTC, iar asa ar trebui sa arate viitorul terminal Google. Vorbim despre un smartphone cu ecran de 5.5 inch care ar trebui sa semene foarte mult cu iPhone 7 Plus in ceea ce priveste design-ul, sau cel putin asta sugerau imagini aparute zilele trecute.

Conform celor care au obtinut schitele si au realizat clipul video de mai jos, Google Pixel XL are 154.72mm lungime, 75.74mm latime si 7.3mm grosime in partea inferioara, sau 8.5mm grosime in partea superioara. Practic vorbim despre un smartphone de dimensiuni mari, care este totusi mai gros decat iPhone 7 Plus lansat de catre compania Apple.

Dupa cum puteti vedea, Google Pixel XL are antene care ii despart carcasa, insa are un design similar cu cel al altor smartphone-uri Android, in special HTC 10. Google urmeaza sa prezinte Google Pixel XL in data de 4 octombrie, el putand ajunge pe piata impreuna cu fratele sau mai mic, Google Pixel, ambele la preturi similare cu cele ale iPhone.