Google Pixel XL este prezentat in detaliu (VIDEO)

Google Pixel XL a fost reprodus in clipul video de mai jos in baza unor schite preluate dintr-o fabrica a companiei HTC, iar asa ar trebui sa arate viitorul terminal Google. Vorbim despre un smartphone cu ecran de 5.5 inch care ar trebui sa semene foarte mult cu iPhone 7 Plus in ceea ce priveste design-ul, sau cel putin asta sugerau imagini aparute zilele trecute.

Conform celor care au obtinut schitele si au realizat clipul video de mai jos, Google Pixel XL are 154.72mm lungime, 75.74mm latime si 7.3mm grosime in partea inferioara, sau 8.5mm grosime in partea superioara. Practic vorbim despre un smartphone de dimensiuni mari, care este totusi mai gros decat iPhone 7 Plus lansat de catre compania Apple.

Dupa cum puteti vedea, Google Pixel XL are antene care ii despart carcasa, insa are un design similar cu cel al altor smartphone-uri Android, in special HTC 10. Google urmeaza sa prezinte Google Pixel XL in data de 4 octombrie, el putand ajunge pe piata impreuna cu fratele sau mai mic, Google Pixel, ambele la preturi similare cu cele ale iPhone.

10 COMENTARII

  1. Vorbim despre pretul de vanzare! Hai sa facem un exercitiu vis-a-vis de aceasta masina, intre 400 si 800 USD, de exemplu. Una e treaba la 400, pentru mase si alta la 800, premium! Ai inteles ideea? Hai ca e simplu si nu lua in ecuatie I7 ca este premium!

  2. Luam o medie de 1500 USD, salariu mediu in US. Acei 400 USD sunt sub puterea media de cumparare. Majoritea pot achizitiona la 400, ceva mai putin la 600 si cei peste medie la 800, pe contract de 2 ani in US!

  3. Pixel 650$
    Pixel XL 750$
    Haha! Vor depăși sigur pragul de un milion de unități vândute în primele 9 luni de comercializare. Haha din nou!