Americanii sunt mai interesati de AirPods decat de Apple Watch 2

AirPods sunt mai atractive pentru consumatorii americani decat Apple Watch 2, asta in ciuda pretului mare de achizitie stabilit de Apple.

Desi acest lucru poate parea incredibil, fanii Apple din SUA sunt mult mai interesati de noile casti AirPods decat de Apple Watch 2, lansat anul acesta de catre compania Apple. Conform unui studiu realizat recent in SUA, 12% dintre americani participanti la ei sunt interesati sa cumpere AirPods in momentul in care castile vor fi lansate pe piata.

Cifra este corespunzatoare catorva zeci de milioane dintre americani, iar banca americana Merrill Lynch sustine ca Apple ar putea incasa 3 miliarde de dolari din vanzarea acestor casti. Cifra este una foarte mare, insa 88% dintre cei participanti la studiu spun ca nu intentioneaza sa cumpere AirPods de la compania Apple, iar asta pe buna dreptate.

Majoritatea sunt de parere ca actualele lor casti sunt suficient de bune, 56% din total, in timp ce 40% sunt de parere ca pretul cerut de catre Apple pentru AirPods este prea mare. Totusi, comparand intentia de cumparare cu cea a Apple Watch 2, AirPods a generat interes mai mare cu 4 procente decat noul ceas inteligent al celor de la Apple.

 

Numai 8% dintre participantii la studiu au afirmat ca intentioneaza sa cumpere Apple Watch 2, insa diferenta este oarecum normala, avand in vedere ca acest ceas costa de minim peste 2 ori mai mult. Deocamdata se pare ca AirPods sunt mai interesante decat Apple Watch 2, insa ramane de vazut cate lume va decide in final sa cumpere aceste casti.

“Only a small portion of respondents own the Watch Series 1 and only 8% of respondents intend to buy the Watch Series 2.”

airpods interes apple watch