Apple Campus 2 straluceste intr-un nou VIDEO

Incet, dar sigur, Apple Campus 2 se apropie de deschidere, iar companiile de constructii care amenajeaza noua locatie au inceput deja sa lumineze cladirile in care urmeaza sa lucreze angajatii celor de la Apple. Cladirea principala circulara pare sa fie foarte aproape de a fi finalizata, mai putine macarale fiind amplasate in jurul sau, iar aprinderea luminilor in exterior sugereaza faptul ca nu mai este mult de asteptat pana la deschiderea oficiala.

In centrul campusului urmeaza sa fie amplasat un mic lac, iar fundatia este turnata in aceste zile pentru el, compania Apple amenajandu-l pentru a parea cat mai natural, astfel ca angajatii vor avea unde se relaxa. Auditoriul subteran pentru viitoarele conferinte Apple pare sa fie deasemenea aproape finalizat si pregatit pentru amenajare interioara, el fiind una dintre piesele extrem de importante ale intregului campus al Apple.

Separat, una dintre cele 7 cafenele din campus a inceput sa fie construita, iar tunelele care vor face legatura intre diverse cladiri ale campusului pot fi vazute deasemenea in clipul video de mai jos. Noul campus Apple a costat peste 3 miliarde de dolari si este una dintre cele mai mari realizari ale companiei Apple, Steve Jobs dorindu-si foarte mult ca el sa fie construit.