Google Pixel negru si albastru apare in noi imagini

Pentru ca Google nu este capabila sa tina secrete noile sale produse mai bine decat o face Apple, aseara au aparut pe internet o varietate de imagini cu Google Pixel si Google Pixel XL. In imaginile de mai jos puteti vedea versiunile argintie, albastra si negra ale Google Pixel si Google Pixel XL, asa cum vor fi ele prezentate diseara de catre Google.

Operatorul de telefonie mobila Verizon este cel care ni le-a pus la dispozitie, asa ca trebuie sa ii multumim pentru bunatatea de care a dat dovada pentru intreaga lume. Separat de Verizon, alti parteneri care vor vinde Google Pixel au dezvaluit ambele noi smartphone-uri cu o zi inainte de evenimentul Google, specificatiile Google Pixel fiind deasemenea oferite.

Foarte multi afirma ca Google Pixel si Pixel XL seamana destul de bine cu terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus ale companiei Apple, unele elemente fiind similare. Din punctul meu de vedere, imaginile nu ne arata ca exista chiar atat de multe elemente similare, iar acel albastru folosit pentru carcasa este foarte departe de a fi atragator.

Google Pixel va fi prezentat dupa-amiaza de catre Google in cadrul unui eveniment care va avea loc in SUA, iar aici veti gasi inclusiv o transmisiune live de la eveniment.

google-pixel-argintiu-albastru

google-pixel-xl-negru