Prima Pagina spotify Spotify aduce malware in calculatoarele utilizatorilor

Spotify aduce malware in calculatoarele utilizatorilor

Reclamele afisate in versiunea gratuita a Spotify contin malware care deschide singur pagini web nedorite in calculatoarele utilizatorilor.

Versiunea gratuita a Spotify pentru calculatoare, cea care afiseaza reclame pentru a permite ascultarea gratuita de muzica, vine cu malware la pachet, din pacate. Multipli utilizatori din strainatate au descoperit faptul ca aplicatia Spotify pentur Mac sau PC include reclame care au malware si deschid diverse website-uri in browsere.

Problema nu este una noua pentru cei de la Spotify, ei trecand printr-o situatie similara acum cativa ani, cand aceleasi reclame le-au dat batai de cap cu malware. Practic, reclamele contin un cod care deschide automat diverse pagini web in browserele utilizatorilor, generand bani pentru hackerii care le-au creat si exploateaza vulnerabilitatile.

Avand in vedere ca vorbim despre reclame afisate in aplicatia Spotify, care nu pot fi blocate, utilizatorii nu au alta solutie decat sa nu foloseasca aplicatia acum. Spotify a anuntat ca are o echipa de ingineri care investigheaza problema insa acele reclame trebuie sterse de catre furnizorii serviciilor de advertising pentru compania Spotify.

Spotify ofera aceasta versiune gratuita pentru cei care nu doresc sa plateasca un abonament lunar pentru a asculta muzica disponibila in platforma sa. In schimbul gratuitatii utilizatorii vad diverse reclame in timp ce folosesc aplicatia, un compromis pe care multi ul prefera in loc sa plateasca doar cativa dolari lunar pentru serviciu.

spotify-malware

 • Srb Srb

  BUUUUUU…ce inseamna gratis…mai bine dai bani pe APPLE MUSIC…saracilor daca nu aveti bani luati virusi si samsungururi si beti vodka POLAR la 1 lei pe litru

 • jefe

  Sau platesti Spotify

 • iTu

  😂 ieri m-a sunat nepotu sa ma intrebe care e treaba ca in timp ce asculta spotify ii se deschid pagin web cu reclame 😂
  si eu am spotify pe mac instalat(ce-i drept nu versiunea gratis) si nu am intampinat astfel de probleme.

 • Srb Srb

  Pai tu platesti! Esti barosan 🙂

 • Srb Srb

  Mai bine platesti apple music decat spotify free

 • Srb Srb

  Sa stii ca asa este in general multi saraci cumpara iphone ca sa isi ascunda situatia financiara. Cred ca in Ro sunt peste 70%