iPhone 6/Plus cu 1500 LEI reducere astazi

Daca sunteti in cautarea unui iPhone 6, sau a unui iPhone 6 Plus, atunci va spun ca in aceasta pagina gasiti terminalele cu reducere de pana la 1500 LEI in momentul de fata. Vorbim despre produse resigilate care sunt verificate pentru a respecta standardele de conformitate ale unui produs nou, ele beneficiind si de garantia corespunzatoare.

Reducerea pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus este una foarte mare in comparatie cu pretul de baza al dispozitivului, mai ales ca modelele au mult spatiu de stocare inclus de Apple. In aceasta idee, ati putea gasi un deal foarte bun pentru a cumpara un smartphone inca potent, cu mult spatiu de stocare, la un pret mai mult decat decent, din toate punctele de vedere.

Daca nu va plac terminalele resigilate, atunci in aceasta pagina gasiti modelele noi care beneficiaza de pana la 400 LEI reducere in momentul de fata si sunt mai ieftine decat in Apple Store. Spre deosebire de cele resigilate, in cazul terminalelor noi gasiti doar anumite modele in stoc cu reducere substantiala fata de pretul de baza.

Doar modele cu 16 si 64 GB spatiu de stocare ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt vandute in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa alegeti un model cu mai mult spatiu de stocare. Toate aceste reduceri sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca va recomand sa profitati de ele cat inca mai aveti ocazia de a o face.

iphone-6-reducere