Galaxy Note 7 a fost interzis si pe vapoare

Galaxy Note 7 a fost interzis si pe vapoare de catre multiple companii de transport maritim din SUA din cauza pericolului pe care il risca toti calatorii.

La mai putin de o zi dupa ce un Galaxy Note 7 a luat foc intr-un avion, generand evacuarea completa a acestuia si anularea cursei, acum el este interzis la utilizare si pe vapoare. Multiple companii maritime care se ocupa cu transport de calatori in SUA interzic folosirea Galaxy Note 7 pe durata calatoriei, dupa cum puteti vedea din mesajul de mai jos.

Pana in momentul de fata companiile Carnival, Costa Cruises, Cunard, Disney Cruise Line, Fathom, Holland America Line, Princess Cruises, P&O Cruses, Royal Caribbean si Seabourn au anuntat calatorii ca nu pot folosi terminalele Galaxy Note 7 chemate pentru inlocuire si neinlocuite inca, desi exista sansa ca si cele noi sa prezinte acelasi pericol pentru clienti.

Masura este una cat se poate de normala in conditiile in care tentativa celor de la Samsung de a linisti lumea ca Galaxy Note 7 este sigur, pare sa esueze. Daca acea unitate a Galaxy Note 7 nu ar fi luat foc in avion dupa ce a fost inlocuita, atunci lumea ar fi privit cu mai putina teama intreaga problema, insa in aceste conditii, Samsung primeste o noua lovitura foarte dura.

Galaxy Note 7 a fost interzis si pe vapoare

Galaxy Note 7 si-a facut o reputatie extrem de proasta ca fiind primul smartphone rechemat in cantitati mari pentru inlocuire din cauza faptului ca ia foc. Daca se va dovedi ca si unitatile inlocuitoare iau foc, atunci Samsung ar putea sa sisteze complet vanzarile produsului pentru ca extrem de putine persoane vor mai dori sa cumpere terminalul.

“Guests and crew in possession of an applicable Samsung Galaxy Note 7 smartphone are required to turn off their device, disconnect the device from any charging equipment, disable all applications that could involuntarily activate the device…to prevent its unintentional activation”-Carnival

“If you own a Galaxy Note 7 and have not replaced your recalled device, please power it off and do not charge it for the duration of the cruise. We recommend storing electronics and valuables in your stateroom safe.”-Disney CruiseLines

galaxy-note-7-interzis-vapoare