Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 investigat de autoritatile SUA

Galaxy Note 7 investigat de autoritatile SUA

Autoritatile SUA investigheaza noul caz al unui Galaxy Note 7 care a luat foc intr-un avion, desi avea in mod teoretic o baterie "sigura".

Aseara v-am spus ca un Galaxy Note 7 cu baterie, aparent, “sigura” a luat foc intr-un avion din SUA si a dus la evacuarea sa completa, plus anularea cursei. Marea problema aici sta in faptul ca terminalul ar fi o unitate inlocuitoare in care Samsung ar oferi o baterie ce nu ar trebui sa explodeze, insa iata ca acest lucru s-ar fi intamplat contrar asteptarilor.

Acel Galaxy Note 7 buclucas a fost preluat de catre pompierii orasului in care se afla aeroportul in care s-a intamplat incidentul si este investigat in momentul de fata. Separat de ei, Autoritatea Nationala pentru Siguranta Clientilor din SUA a anuntat o investigatie separata pentru a verifica daca Samsung a mintit cand a spus ca noile Galaxy Note 7 sunt sigure.

Autoritatile vor discuta inclusiv cu proprietarul terminalului Galaxy Note 7, care sustine ca terminalul l-a primit pe 21 septembrie in cadrul programului de inlocuire al terminalelor cu baterii defecte. Avand in vedere ca vorbim despre acuzatii foarte serioase si investigatii ale autoritatilor, este putin probabil ca proprietarul sa fi mintit, mai ales ca website-ul Samsung confirma faptul ca unitatea este una dintre cele cu baterii “sigure”.

Galaxy Note 7 investigat de autoritatile SUA

Daca investigatia va dovedi intr-adevar ca Samsung nu a reusit sa rezolve problema bateriilor care explodeaza, atunci inclusiv unitatile inlocuitoare ar putea fi rechemate pentru inlocuire. In aceasta situatie Galaxy Note 7 va fi extrem de greu de vandut in continuare de catre compania Samsung, avand in vedere toate aceste probleme.

“CPSC is moving expeditiously to investigate this incident. Thankfully, reports indicate that all of the passengers were able to make it off the plane without harm. Agency staff has already reached out to the FAA and Samsung to gather the facts about the incident.”

Terminalul Galaxy Note 7 care a luat foc ieri era inchis pentru ca asa i s-a cerut proprietarului, deci nu era la incarcat si nici macar nu functiona in momentul incidentului. Suparat de problemele pe care Galaxy Note 7 le tot genereaza, proprietarul a facut trecerea la iPhone 7, iar daca problemele Samsung vor continua, multo vor actiona la fel.

galaxy-note-7-foc-avion-investigatie

 • Adrian

  Abia aștept sa vad comentariul lui SRB 😀

 • Srb Srb

  Probabil daca se constata ca Samsung a MINTIT si in acest caz…probabil USA va invada KOREA !!

 • Srb Srb

  Probabil catre state se trimi special note 7 cu probleme. Un fel de atentate mascate

 • ediii

  Treceti la iPhone da.. Asia asculta tot !
  Am mers la magazin, mi-am luat ulei pentru mașina sintetic Valvoline, îl schimb , intru pe Facebook si începe sa imi apare reclame la valvoline! Fără ca eu sa fii căutat ceva despre el pe internet . Alta zi : mâncam pizza la cineva pe care nu am cumparat-o la un prieten. Si am vorbit cu prietenul cu care eram acolo despre restaurantul de unde a luat-o si si despre pizza. Mai pe seara intru pe Facebook si vad reclama cu restaurantul de unde a luat pizza … si nici măcar n-am căutat nimic pe internet despre el .. locuiesc in sua! Daca ăștia nu asculta … iti bagă reclame in funcție de ce vorbesti ! Hotii

 • Chestia asta nu e noua, Facebook si Google au mai fost acuzate ca asculta conversatiile.

 • ediii

  Oh..

 • V.P

  Nu au cum sa atace Coreea pentru ca sunt aliati de baza plus ca americanii si coreenii au un inamic comun din Nord .

 • Srb Srb

  Nu prea ai auzit de notiunea de tradare?